2777
2789

۶ هفتمه 

دو هفتس تو استرس و نکرانیم شبا خواب ندارم 

همش استرس اینکه رشدش متوقف بشه 

قلبش تشکیل نشه خارج رحنی بلشه 

علاعمم و از دست دادم😭😭😭

دارم میمیرم 

اشکام بند نمیاد😭😭😭😭

وا الکی اینهمه استرس دستی دستی بچتو داری میکشی 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش

فرزندم ما دردهای زیادی را چشیده ایم ...دردهایی  که بزرگ شدند و جایشان را به زخم هایی دادند که خوب شدند اما فراموش نه.‌‌...خداوندا بابت نعمت هایی که به من بخشیده ای از شما سپاسگزارم💕💕

خب اینجوری که بدتره 

داری خودتو داغون میکنی  بسپر به خدا  هرچی بخواد همون میشه مصلحتمون رو بهتر میدونه  توکل به خدا کن

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .

اروم باش بسپر دست خدا همه این استرس ها رو دارن.....عادیه....سوره حجرات 2 صفحست بخون هر روز پیامبر گفتن حجرات شوره ای برای حفظ جنین وبیمه شدنش در شکم مادر ناراحت نباش

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

وسواس شدید داریا

انقدر طبیعت تو مسئله تولید مثل جدی و قدرتمنده که شما اگر بخوای بچتو بندازی هم باید پدر خودتو دربیاری

چه برسه بیخودی بیفته!

اگر بیماری و عفونت و اینا نداری انقد الکی حرص نخور

چقد مثل منی البته من دوتا بارداری ناموفق داشتم برا اون استرس میگیرم 

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد