2777
2789
میریدی بهش  بعدم قهر  آها حالا شد باید جدا شی  کثافت بره هزار بیماری بگیره بیاره ب ...

😔😔😔دعام کن ی حاجتی دارم دعاکن برام

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😔😔😔دعام کن ی حاجتی دارم دعاکن برام

چشم عزیزم 

شمام برای من دعا کن مشکل بدی پیش اومده برامون

به یاری خدا حاجت روا میشی

اگر انسانی هستی که نمیتوانی به داد کسی برسی اقلًا  "آدم"  باش و داد کسی را در نیاور !
میدونم خیلی سخته ولی زمان حلش میکنه از کجا فهمیدی 

الان چند روز بخدا دارم دیونه میشم حالم اصن خوب نیس ب کسیم چیزی نگفتم وقتی ب خود همسرم گفتم تو با من اینکارو کردی گفت بخدا من پشیمونم اون گذشته ای من بوده میگ دیروز منو با امروز من مقایسه نکن

توام داری جدامیشی😔😔

۱ سال داشت خیانت میکرد بهم نفهمیدم تو این مدت همش بهم گیر میداد که با فلانی چت میکنی تو اینستا دوست پسر داری و خرابی و تهمت تهمت....که اخرم تو پیام بهم گفت بهم خیانت کردی و باید اززندگیم بری بیرون بهم لجن گفت فاحشه گفت  قربون خدابرم که جاحق نشسته نزاشت ب هدفش برسه همون شب فهمیدم از خیانتش خدا رسواش کرد....شوهرم خیلی پست بود ده سال باهاش زندگی کردم اخرم به خاطر یه هرزه میخاست دامن پاک زن شو لکه دار کنه تا ب قول خودش منو مث یه لجن بندازه بیرون اونو بیاره.....مبخام طلاق بگیرم

تلاش کن که تمام روزهای عمرت را زندگی کنی....
واقعا خیلی سخته امیدوارم زندگیت خوب بشه

وقتی از زندگیم بره بیرون خوب میشه....خدا سر هیچکس نیاد همچین بی غیرتایی نصیب هیچ کی نشه .... 

۱ سال داشت خیانت میکرد بهم نفهمیدم تو این مدت همش بهم گیر میداد که با فلانی چت میکنی تو اینستا دوست ...

ب منم تهمت زدع 😔😔مادربهم میگ فاسدبدکارع خودش گف رابطه داری 😭توروخدابرام دعاکن ک دق نکنم بمیرم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
میدونم خیلی سخته ولی زمان حلش میکنه از کجا فهمیدی 

اینک تازه عروس باشیو بفهمی بهت خیانت شده واقعا خیلی سخته الان جای اینک تو سفر ماه عسلم باشم دارم غصه میخورم😓

الان چند روز بخدا دارم دیونه میشم حالم اصن خوب نیس ب کسیم چیزی نگفتم وقتی ب خود همسرم گفتم تو با من اینکارو کردی گفت بخدا من پشیمونم اون گذشته ای من بوده میگ دیروز منو با امروز من مقایسه نکن

ب منم تهمت زدع 😔😔مادربهم میگ فاسدبدکارع خودش گف رابطه داری 😭توروخدابرام دعاکن ک دق نکنم بمیرم

مادرتون بهتون میگه بد کاره؟؟؟ 

مادرتون بهتون میگه بد کاره؟؟؟ 

ن مادرع اون😭😭😭😭😭

چرااااا مرد خیانتکارو باید له کرد

صحبت اسیدپاشی خوب نیست رایج بشه ، اگر کسی لیاقت زندگی مشترک را نداره خوب باید از او جدا شد. اگر زنی بد کرد باید چکار کرد اسید پاشید؟! اسید باعث سوختن می شه این عذاب  را خدا اجازه نداده کسی روی کسی انجام بده  و مرتکبین انش را نمی بخشه.

ن مادرع اون😭😭😭😭😭

مهم نیست عزیزم اصلن اهمیت نده توکلت به خدا باشه از ته دل پیش خدا دعا کن بالاخره خودش رسوا میشه....به خدا سرمنم اومده بدجورم اومده شوهرم عوض اینکه از گو خوردنش پشیمون باشه سرش پایین باشه بیشتر سربلند و وقیحانه به من تهمت میزد و خود خدا رسواش کرد الان هروز پیامشو میبینم و اشک میریزم و از خدا میخام فاحشه و لجن و براش نشون بده خدا به بدترین شکل عذابش بده .......توهم از خدا بخاه مطمئن باش دعاتو قبول میکنه

صحبت اسیدپاشی خوب نیست رایج بشه ، اگر کسی لیاقت زندگی مشترک را نداره خوب باید از او جدا شد. اگ ...

میدونم اما دلم خونه از دست همچین زنای هرزه و مردای خیانت کار....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز