بخدا حالم خیلی خرابه خندهام همش بزوره ب کسیم چیزی نگفتم نمیخام کسی بویی ببره نمیخام ابروی همسرمو اون ...
اگر فقط بک بار بوده و پشیمونه ببخشش ولی تو ناز کن بزار نازتو بکشه بعد از این ماجرا هم کلی هواشو داشته باش از همه لحاظ سیرش کن اگر باهاش قهر میکنی ناز کن ولی خیلی بی محلی نکن با سیاست رفتار کن ایشالا که دیگه این اتفاق نمیفته اگر قبل ازدواج بوده دیگه گذشته شما هم ازش قول بگیر که نزاره این اتفاق بیفته
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اخر بهمن ماه تولدش میخام جشن بگیرم براش ولی نمیبخشمش
نه ببخشش شاید واقعا اتفاقی افتاده که نتونسته خودشو کنترل کنه ولی ازش قول بگیر دیگه تکرار نکنه ایشالا که درست میشه بعد این ماجرا هم اصلا اسمی نیار ازش اگر دیگه کلی عذر خواهی کردو اینا باهاش خوب شو و کلا فراموش کن
کمکم اشتی کن مثلا تو کیفش یا جیبش یه یادداشت بزار یا براش وقتی سرکاره پیام بفرست که با من دوست باش چیزیو ازم پنهون نکن من میبخشمت ولی تو نزار این اتفاق تکرار شه منم قول میدم از رابطمون محافظت کنم و هواتو داشته باشم و به هر ادبیاتی که بلدی اصطلاحا خرش کن وقتیم برگشت به خودت برس یه غذای خوب براش درست کن که وقتی اومد دیگه اشتی کنید