2777
2789
بخدا حالم خیلی خرابه خندهام همش بزوره ب کسیم چیزی نگفتم نمیخام کسی بویی ببره نمیخام ابروی همسرمو اون ...

اگر فقط بک بار بوده و پشیمونه ببخشش ولی تو ناز کن بزار نازتو بکشه بعد از این ماجرا هم کلی هواشو داشته باش از همه لحاظ سیرش کن اگر باهاش قهر میکنی ناز کن ولی خیلی بی محلی نکن با سیاست رفتار کن ایشالا که دیگه این اتفاق نمیفته اگر قبل ازدواج بوده دیگه گذشته شما هم ازش قول بگیر که نزاره این اتفاق بیفته

🌸🌸🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اگر فقط بک بار بوده و پشیمونه ببخشش ولی تو ناز کن بزار نازتو بکشه بعد از این ماجرا هم کلی هواشو ...

اخر بهمن ماه تولدش میخام جشن بگیرم براش ولی نمیبخشمش

دوس داری درخواست بده هر موقع خواستی بهم پیام بده

میدونی گلم من ناز کردن هم بلند نیستم😭

داخل ی اتاق خابیدیم او روی زمین خابیده من روی تخت بنظرت الان برم کنارش؟

اخر بهمن ماه تولدش میخام جشن بگیرم براش ولی نمیبخشمش

نه ببخشش شاید واقعا اتفاقی افتاده که نتونسته خودشو کنترل کنه ولی ازش قول بگیر دیگه تکرار نکنه ایشالا که درست میشه بعد این ماجرا هم اصلا اسمی نیار ازش اگر دیگه کلی عذر خواهی کردو اینا باهاش خوب شو و کلا فراموش کن

🌸🌸🌸

نه ببخشش شاید واقعا اتفاقی افتاده که نتونسته خودشو کنترل کنه ولی ازش قول بگیر دیگه تکرار نکنه ا ...

من این دختره بی حیارو سر چند وقت میبینم هر چند روز بک بار میاد 

من واقعا نمیتونم تحمل کنم و ببینمش

نمیترسم ببخشمش اگ ببخشمش باز بدتر نشه

الان چهار روزه اره صبح ک بیدار شدم ی برگه جلوی میز ارایشم دیدم ک ازم عذرخواهی کرده بود

به نظرم بسه ببخشش الانم برم پیشش بخواب گناه داره اونم بهش توجه کن بسه قهر ناز کردنو خوب یاد بگیر 

🌸🌸🌸

کم‌کم اشتی کن مثلا تو کیفش یا جیبش یه یادداشت بزار یا براش وقتی سرکاره پیام بفرست که با من دوست باش چیزیو ازم پنهون نکن من میبخشمت ولی تو نزار این اتفاق تکرار شه منم قول میدم از رابطمون محافظت کنم و هواتو داشته باشم و به هر ادبیاتی که بلدی اصطلاحا خرش کن وقتیم برگشت به خودت برس یه غذای خوب براش درست کن که وقتی اومد دیگه اشتی کنید

🌸🌸🌸

من این دختره بی حیارو سر چند وقت میبینم هر چند روز بک بار میاد  من واقعا نمیتونم تحمل کنم و بب ...

بدتر نمیشه ایشالا سعی کن با دختره قطع ارتباط کنی سعی کن بهترین خودت باشی در مقابل دختره

🌸🌸🌸

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز