2777
2789
ن من مجردم فعلن گفتم اگه همسرم خیانت کنه میرم😂

اهان😄

ان شاالله ازداوج ک کردی خوشبخت بشی

خدای نکرده تو زندگیت مشکلی پیش اومد اصلن ب فکر جدایی و طلاق نباش صبر داشته باش با صبر هر مشکلی حل میشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چجور خیانتی کرده بود؟

دوران دوستیمون وقتی که بحثمون شده بود و خیلی بهش بی محلی میکردم میره پیش دختر عمش و باهاش درد و دل میکنه اونم میبینه تنور داغه میچسبونه بهش میگه پاشو بیا خونمون من ارومت میکنم این حرفا اینم خامش میشه تا خونه عمش میره این دختره هم کلی عکسای ناجور از خودش نشون میده و کلی حرفای نا مربوط میزنه ولی خب موقعیت جور نمیشه کاری کنن و همون موقع من میفهمم که اینا ریگی به کفششونه و اون دختره هم همش میپرسیده جایگاه مهتاب (من ) کجاست و اینا یعنی میخواسته بدونه بعد این اتفاق با هم میمونن یا هنوزم منو میخواد(یعنی فقط برای رابژه میخوادش یا نه) بعد که میفهمه هنوز منو دوست داره همه چیو بهم میزنه میاد همه چیو همون موقع میگه حتی چتاشونو برام میفرسته و میگه پشیمونم (چون تهدیدش کردم که میرم به مامانت و دختر عمت پیام میدم اکر کامل ماجرارو نگی) من بعد این ماجرا بلاکش کردمو جوابشو نمیدادم ولی خیلی اصرار کرد تا چند وقت بعدش قبول کردم و اوکی شدیم از اونموقع دیگه هیچیو ازم پنهون نمیکنه و از کوچیک ترین اتفاقایی که بین خودشو همکاراش و دخترای اطرافش میفته برام تعریف میکنه و الان رابطمون خیلی صمیمی تره و احتمال این اتفاق بسیار کمه ولی در کل هیچ وقت نزارین دعوا و بحثاتون خیلی طولانی بشه و زیاد بی محلی نکنید چون ممکنه کوچیک ترین توجهی از دیگران ببینن ناخوداگاه به اون سمت جذب شن

🌸🌸🌸

دوران دوستیمون وقتی که بحثمون شده بود و خیلی بهش بی محلی میکردم میره پیش دختر عمش و باهاش درد و دل م ...

تو همسرتو ببخشیدی و الان کنارش زندگی میکنی؟

سخت نبوت برات ک فهمیدی بهت خیانت کرده؟!

چجوری تونستی ببخشیش؟

من ک برام خیلی سخت همسرمو ببخشم همسرمنم بهم خیانت کرده ولی الان خیلی خیلی پشیمونه 

خودم دارم میبینم ک خیلی غصه میخوره واقعا نمیدونم ببخشمش یا همجوری کنارش زندگی کنم بدون بخشش 

دوران دوستیمون وقتی که بحثمون شده بود و خیلی بهش بی محلی میکردم میره پیش دختر عمش و باهاش درد و دل م ...

من همسرم تو دوران نامزدیمون بهم خیانت کرده بود منم بعد ازدواجم فهمیدم 

من ی دلم میگه ببخشمش ی دلم میگه ن بزار یکم بگذره الان چهار شبه کنارم هم نمیخابیم من عاشقم همسرمم هنوزم ک بهم خیانت کرده ولی بازم یکم بهش حس دارم ی جورای وقتی دیر از سرکار بیاد نگرانش میشم

من همسرم تو دوران نامزدیمون بهم خیانت کرده بود منم بعد ازدواجم فهمیدم  من ی دلم میگه ببخشمش ی ...

دقیقا مثل منی من نمیدونم به شما چجور خیانت شده ولی وقتی فهمیدم تا نزدیکش رفته ولی برگشته بخشیدمش چون واقعا عاشقش بودم خودشم گفت اگر بار خیانت کنم از سگ کمترم ولم کن برو الانم سعی میکنم خودم از همه لحاظ هواشو داشته باشم که یه وقت هوایی نشه

🌸🌸🌸

چجوری خیانت کزده؟ میتونم بدونم

با ی دختره کثافت ک تو فامیلمون بود رابطه جنسی داشته همسرم بی گناه بوده همش تقصیر اون دختره بی حیای لعنتی بوده😭

الان نمیدونم ببخشمش یا ن😓

با ی دختره کثافت ک تو فامیلمون بود رابطه جنسی داشته همسرم بی گناه بوده همش تقصیر اون دختره بی حیای ل ...

ای وای من :)

از طرف شما بی محلی دیده بود؟ چطور یهو به رابطه میرسن؟ چی میشه؟

🌸🌸🌸

ای وای من :) از طرف شما بی محلی دیده بود؟ چطور یهو به رابطه میرسن؟ چی میشه؟

بخدا حالم خیلی خرابه خندهام همش بزوره ب کسیم چیزی نگفتم نمیخام کسی بویی ببره نمیخام ابروی همسرمو اون دختره حروم زاده بشم

ن بخدا من خیلیم باهاش خوب بودم ولی اون دختره خیلی کثافت بوده اون گولش زده اون همسرمو کشید طرف خودش 

من تازه دوماه ازدواج کردم ک این ماجرارو فهمیدم همسرم میگه گذشته منو بیخیال باش من تورو خوشبخت میگم 

میگه من وقتی تورو دارم ب کسیم نگا نمیکنم

میگه گذشتم پره از خطا ولی من الان عوض شدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز