2777
2789
خیانت کردع خیلی ببخشید هیچ غلطی نکردم تازع شبم درکامل آرامش بهش سرویس دادم حالا واس من آدم شدع😒😒

خب امثال شما خانم ها هستن که طرفو پر رو میکنن

اگر انسانی هستی که نمیتوانی به داد کسی برسی اقلًا  "آدم"  باش و داد کسی را در نیاور !
چرا اخهههه...عادت میکنه ها

دیه دارم جدامیشم الان هرروز ب خودم تهمت میزنه😔😔

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب امثال شما خانم ها هستن که طرفو پر رو میکنن

😒چیکامیکردم بنظرت؟....دارم جدامیشم

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

شوهر منم خیانت کرد بخشیدمش چون اولین بارش بود زن باید قوی باشه زندگیرو زن باید بسازه مرد بدو زن آدم میکنه عزیزم اون هرزه همین میخواد زندگیتو بپاشه ولی تو باید نزاری انسان جائزالخطاست ببخشش

چون همون اول اسون گرفتی کارشو.خیال برش داشت ک حتما کار بدی نکرده

نمیتونستم چیزی بگم😔😔😔حامله هم بودم

😒چیکامیکردم بنظرت؟....دارم جدامیشم

میریدی بهش 

بعدم قهر 

آها حالا شد باید جدا شی 

کثافت بره هزار بیماری بگیره بیاره بده به شما 

اگر انسانی هستی که نمیتوانی به داد کسی برسی اقلًا  "آدم"  باش و داد کسی را در نیاور !
مث من

توام داری جدامیشی😔😔

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز