2777
2789
عنوان

چه غلطی میشه کرد،!!!!!

366 بازدید | 31 پست

بچه ها من ۱۲ ساله ازدواج کردم. راه دورم. خانوادم پیشم نیستن. شوهرم پول جمع کن نیست. قدرشناس نیست. شاغلم حقوقم دودستی تقدیم میشه به صاحبخونه و قسط! 

با بدبختی چند ساله یواشکی ریز ریز از حقوق خودم ۲۰  میلیون جمع کردم.

حالا هر روز طلا داره گرون میشه. میخوام زودتر سکه بخرم.

اما

میترسم تنها برم خرید سرم کلاه بذارن یا گرون بدن یا تقلبی

چکار کنم؟!!!😭😭😭😭😭  

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

برو یه جای مطمئن اعتماد به نفس داشته باش چرا باید سرت کلاه بذارن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این تنبدیل به ح

احسن نیست بزار باشه سکه و بورس و دلار و اینا همش ضرره 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

اط جند جا قیمت کن عجله ای نخر 

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      

همکاری .دوستی .کسی نداری بخره برات ..پولشو بفرست مادرت واست بخره واست

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
معمولا تو هر شهری طلا فروشی هایی قابل اعتمادی هستن که میتونی با خیال راحت ازشون خرید کنی

قابل اعتماد شاید از نظر اصل بودن باشه ولی از نظر قیمت همشون لنگه هم هستن

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام