2777
2789
عنوان

چه غلطی میشه کرد،!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بهانه ی سر زدن به خانواده ات ، برو پیششون  باهاشون مشورت کن . با اونا برو سکه بخر

نمیشه ۱۳۰ کیلومتر فاصله

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

سکه قیمتش یکسانه با بیست تومن معمولا اضافه میگیرن سکه طرح امامی باشه حتما روش سال ۸۶درج شده باشه مهمه این بعد پلمپ باشه فاکتور از طلا فروش بگیر بابتش که شماره سریال پلمپ روی فاکتور بنویسه حتما

همش فکر میکنم چون به خانم تنها هستم 

واه خودتو ضعیف نکن اصلا هم این طور نیست چند جا قیمت بگیر 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

سکه قیمتش یکسانه با بیست تومن معمولا اضافه میگیرن سکه طرح امامی باشه حتما روش سال ۸۶درج شده باشه مهم ...

آهان پس حتما شماره سریال روی فاکتور باشه

بعد مامانم میگفت مهر بانک داره 

چجوریه؟ برجسته؟ یا چاپی؟

بانک چی؟

قابل اعتماد شاید از نظر اصل بودن باشه ولی از نظر قیمت همشون لنگه هم هستن

قیمت طلا و سکه که مشخصه دوست عزیز ! 

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
سکه قیمتش یکسانه با بیست تومن معمولا اضافه میگیرن سکه طرح امامی باشه حتما روش سال ۸۶درج شده باشه مهم ...

شما چه کردی؟ طلای خواهرتان رو برداشتید یا سکه؟!

والا اینترنت زده ربع ۳۷۰۰ زنگ زدم طلافروشی میگه ۳۸۰۰

صبر کن الان برات قیمت لحظه ایش رو میذارم . طلافروشها هم بالاسرشون یه تابلو نصبه که قیمت لحضه ای طلا و سکه رو نشون میده 

خدارامی شناسم ازشمابهتر/شماراازخدابهتر/خداازهرچه پنداری جداباشد/خداهرگزنمیخواهدخداباشد/نمی خواهدخدابازیچه دست شماباشد/که اوهرگزنمیخواهدچنین آیینه ای وحشت نماباشد
صبر کن الان برات قیمت لحظه ایش رو میذارم . طلافروشها هم بالاسرشون یه تابلو نصبه که قیمت لحضه ای طلا ...

ممنون گلم

سکه امامی105,860,000

سکه بهار آزادی103,460,000

نیم سکه57,500,000

ربع سکه37,480,000

سکه گرمی22,510,000