2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 48 پست
بارداری مبارکه روز موعدت هر بیبی بزنی مثبت میشه خیلی زود زدی

اخه خیلی کمردرد داشتم زدم نت نوشته بود هفته اول بارداری کمردرد طبیعیه ...حالا خدا کنه مثبت کاذب نباشه 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

اخه خیلی کمردرد داشتم زدم نت نوشته بود هفته اول بارداری کمردرد طبیعیه ...حالا خدا کنه مثبت کاذب نباش ...

کمردرد علائم بارداری هم هست❤

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مدیکور معتبر تره

وای خدا دو قلو بارداری ؟؟؟انشالله که سالم بیاد بغلت ...تو رو خدا برام دعا کن مثبت کاذب نباشه 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

وای خدا دو قلو بارداری ؟؟؟انشالله که سالم بیاد بغلت ...تو رو خدا برام دعا کن مثبت کاذب نباشه 

بهت قول میدم مثبته استرس نداشته باش

چون زود زدی هاله داشته اونیکی هم اصن نتونست هاله بندازه 

من امروز روز 6 ک عقب انداختم... کی بیبی بزنم و آیا حتما باید سر صبح ک از خاب بیدار میشم بیبی بزنم؟&n ...

ن دیگه الانم بزنی نشون میده

واسه قبل پری میگن ادرار اول صبح باشه بهتر نشون میده

وای انشالله برا منم مثبت باشه دعا کن برام 

ان‌شالله

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
😍😍😍😍فداای تو انرژی مثبت

خدا نکنه مامان خوشگله ❣️

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
بهت قول میدم مثبته استرس نداشته باش چون زود زدی هاله داشته اونیکی هم اصن نتونست هاله بندازه 

برام دعا کن دست بذار رو شکمت برام دعا کن 

ن دیگه الانم بزنی نشون میده واسه قبل پری میگن ادرار اول صبح باشه بهتر نشون میده

عزیزم جنسیت دو قلوها چیه ؟

بچه ها من یک هفته دیگه پریمه درد پهلو و گرفتگی دارم   یعنی باردار نیسم؟! 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
شما هنوز ک. نمیدونستی بارداری و موعدت بود درد پریودی نداشتی؟ 

اتفاقا داشتم اونم شدید

پد بهداشتی گذاشته بودم

منتظر پری بودم

بچه ها من یک هفته دیگه پریمه درد پهلو و گرفتگی دارم   یعنی باردار نیسم؟!

منم مثل شمام ....بیبی چک زدم دو تاش مثبت شده دیروز امروز منفی البته با مارک متفاوت