2777
2789
عنوان

بیبی چک

285 بازدید | 48 پست

سلام دوستان من دیروز ی هفته قبل پری بودم که دو تا بیبی چک مدیکور زدم که هاله انداخت و مثبت شد ولی حالا ونستلو زدم منفی شد یعنی بیبی چک دیروز کاذب بوده اونم.دوتا

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

چن روز از پریودت گذشته؟ 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدیکور معتبر تره

اردیبهشت خیلی ماه خوبیه بچه های اردیبهشتی همشون نازن ❣️

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
چن روز از پریودت گذشته؟ 

ی هفته قبل پری هستم 

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

بعضی مارکا دیر نشون میدن

ماله منم مثبت بود فرداش یه مارک دیگه منفی بود

دو سه روز دیگه دوباره تست کن با مدیکور

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
من مدیکور اول زدم ی هاله خیلی کم انداخت دو روز بعدش روژان زدم هاله اش پر رنگ تر شد و درست بود واسه م ...

کاشکی برا منم کاذب نباشه به شوهرمم گفتم ....یکیش کاذب باشه من دو تا زدم حاله داشت .....نمی دونم چرا ونستلو منفی شد 

بعضی مارکا دیر نشون میدن ماله منم مثبت بود فرداش یه مارک دیگه منفی بود دو سه روز دیگه دوباره تست ک ...

وای انشالله برا منم مثبت باشه دعا کن برام