2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابههه😞

506 بازدید | 37 پست

قلبم درد میکنه روحم خستس سرم داره منفجر میشه چون عشقم یهو اومد گفت دلم برات تنگ میشه اما نشد ک بشه خداحافظ!!!

حتی نگفت چرا باید جدا بشیم فقد گفت خداحافظ و رفت معلوم بود زیاد ناراحت نیس اما من از ساعت ۱۷:۳۵ که رفت دارم گریه میکنم خیلی سختمه اینطوری پیش بره دیوونه میشم 

چکار کنم منم مث اون بی خیال باشم و ب نبودش عادت کنم ؟😔😔

بهونش بوده

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد از کُما زدن های فراوان استوری های غمگین متعدد عر زدن ها و گریه کردن شدید یروز میفهمی چه گوهی خوردی  به یاد چوس ناله هات میخندی منم از تو بدتر بودم رگمم میخواستم بزنم آلان فهمیدم  ارزش نداشته 

خسته ام بسکه نوشتم ز فراقت جانا

ب این فکر کن ک اگ دوستت داشت نمیرفت.پس تو هم برای کسی ک دوستت نداره گریه نکن.ارزشش رو نداره.

باور کن اون الان حالش خوبه ولی تو داری خودت رو برای هزچی داغون میکنی

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
 بعد از کُما زدن های فراوان استوری های غمگین متعدد عر زدن ها و گریه کردن شدید یروز میفهمی چه گو ...

😂 عالی بود😂💙💙💙

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
جالبه.زمانی که آقایون جدامیشن بی هیچ دلیلی میرن.امااگر خانم بخوادجدا بشه هزارتاعواقب داره و باید جوا ...

دقیقاااااااا

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)