2777
2789
عنوان

حالم خیلی خرابههه😞

506 بازدید | 37 پست

قلبم درد میکنه روحم خستس سرم داره منفجر میشه چون عشقم یهو اومد گفت دلم برات تنگ میشه اما نشد ک بشه خداحافظ!!!

حتی نگفت چرا باید جدا بشیم فقد گفت خداحافظ و رفت معلوم بود زیاد ناراحت نیس اما من از ساعت ۱۷:۳۵ که رفت دارم گریه میکنم خیلی سختمه اینطوری پیش بره دیوونه میشم 

چکار کنم منم مث اون بی خیال باشم و ب نبودش عادت کنم ؟😔😔

بهونش بوده

بهترین رفیقم خدامه کسی که با جون و دل به حرفام گوش میده کسی که تو حال خوبی و بدیام کنارم بوده هرلحضه وجودشو تو زندگیم حس کردم خدایا بابت نگاه پرمهرت شکر بهت اعتماد دارم🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از کُما زدن های فراوان استوری های غمگین متعدد عر زدن ها و گریه کردن شدید یروز میفهمی چه گوهی خوردی  به یاد چوس ناله هات میخندی منم از تو بدتر بودم رگمم میخواستم بزنم آلان فهمیدم  ارزش نداشته 

خسته ام بسکه نوشتم ز فراقت جانا

ب این فکر کن ک اگ دوستت داشت نمیرفت.پس تو هم برای کسی ک دوستت نداره گریه نکن.ارزشش رو نداره.

باور کن اون الان حالش خوبه ولی تو داری خودت رو برای هزچی داغون میکنی

الهم صلی علی محمد و آل محمد و علی اهل بیته
 بعد از کُما زدن های فراوان استوری های غمگین متعدد عر زدن ها و گریه کردن شدید یروز میفهمی چه گو ...

😂 عالی بود😂💙💙💙

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
جالبه.زمانی که آقایون جدامیشن بی هیچ دلیلی میرن.امااگر خانم بخوادجدا بشه هزارتاعواقب داره و باید جوا ...

دقیقاااااااا

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)