2777
2789

بله عفونته البته اگه بوی بد داشته باشه که خیلی بدتره دیگه عفونت شدیده 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بو ندارم وقتی میرم دستشویی ترشح زرد رنگ میاد

اگه میتونی عسل واژینال استفاده کن 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
یه هفته مونده ب پریدم الان استفاده کنم جواب میگیرم

اگه به پریودت مونده که ترشح زرد تو این دوران طبیعیه،البته استفاده کنی هم مشکلی نداره 

اما حتی اگر عفونت نداشتی بعد تموم شدن پریودت سه روز پشت هم استفاده کن یک ساعتم بتونی تحمل کنی عالیه 

اقدام ب بارداری هم هستم احتمال نداره باردار باشم

خب زودتر بگو دختر ادم هر چیزی بهت پیشنهاد نکنه 

چرا ممکنه،موندن مایع منی تو واژن خودش ترشح زرد رنگ ایجاد میکنه تو اقدام این حالت طبیعیه اگه بو نداشته باشه.

ممکنه باشه تا موعدت صبر کن 

خب زودتر بگو دختر ادم هر چیزی بهت پیشنهاد نکنه  چرا ممکنه،موندن مایع منی تو واژن خودش ترشح زرد ...

منم اينطورى هستم دوستم ترشح هم زرد شده توى اقدامم هستم ٦روز ديگه بايد پريود بشم بنظرتون عفونته شايد بخاطر اين باردار نميشم؟!

منم اينطورى هستم دوستم ترشح هم زرد شده توى اقدامم هستم ٦روز ديگه بايد پريود بشم بنظرتون عفونته شايد ...

نه من قبلا از دکترم پرسیدم عفونت نمیتونه مانع بارداری بشه،که اگرم این طور بشه باید خوشحال باشی چون لقاح با عفونت رحم باعث میشه جنین با بیماریهای تراتوژنیک متولد بشه 

ولی به نظرم عسل واژینال استفاده کن ولی ی روز قبل و ی روز بعد اون وقتی که اقدام داشتی نریز هر چند واقعا بی ضرره 

من خودم ۲ ماه یه بار عفونت قارچی میگرفتم واقعا با عسل خوب شدم الان یکساله پاکم😂

پس عسل نزنم

چرا میتونی بزنی ولی میترسم حامله باشی بعد ضرر داشته باشه چیزی بشه.

ان شاااله که بارداری ولی نبودی درست بعد تموم شدن پریودت استفاده کن هم رحمت گرم میشه هم تخمداناتو فعال میکنه هم از عفونت خیالت راحت میشه 

اگرم ریختی و سوزوندت یا ترشحاتت زیاد شد نترس طبیعیه