2777
2789
چرا میتونی بزنی ولی میترسم حامله باشی بعد ضرر داشته باشه چیزی بشه. ان شاااله که بارداری ولی نبودی د ...

یکساله اقدامم قراره اگه این سری باردار نشدم آی یو آی انجام بدم دعام کن دیگه دردسر نکشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکساله اقدامم قراره اگه این سری باردار نشدم آی یو آی انجام بدم دعام کن دیگه دردسر نکشم

چرا نشدی ؟شوهرت مشکلی داره ؟

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
مگه دکتر نرفتی ببینه عفونت داری یا ن

نه والا اخه كلى هم ازمايش دادم هم خودم هم شوهرم .عكس رنگى انداختم همش سالم بودم حتى دكتر بهم گفت دارو نياز ندارى ولى الان٣ ماه اقدام كردم نشده ميگم شايد عفونت دارم .دوبار باردار شدم همون ماه اول اقدام ولى سقط شدن

ان شاالله که طبیعی بارداری همین ماه 

منم ۳ ماه اقدام بودم البته شوهرم اسپرمش حرکت نداشت بعد واریکوسل عمل کرد بعد ۳ ماه طبیعی باردار شدم 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
ان شاالله که طبیعی بارداری همین ماه  منم ۳ ماه اقدام بودم البته شوهرم اسپرمش حرکت نداشت بعد وا ...

بسلامتی گلم من یه هفتس نصف شب ادرارم میگیره و الان ترشح زرد دارم خدا کنه باردار باشم

تروخدا 😔😔  دليلشو نميدونى چيه 😭😭😭من٧ماع سقط كردم البته دومى رو ...چيكار كنم بنظرت؟؟؟

من بنظر خودم میگم وقتی دکترم میگه مشکلی نداری و باردار نمیشم از سقطه دیگه اینبار میخام آی یو آی کنم 

من بنظر خودم میگم وقتی دکترم میگه مشکلی نداری و باردار نمیشم از سقطه دیگه اینبار میخام آی یو آی کنم& ...

منم ميخوام برم اى يو اى كنم البته من بايد وزنمو كم كنم١٠كيلو بعد برم اى يو اى ...خوب شد گفتيا دختر سايد علتش سقطه