۳۸۱۰۶۰ مدیر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 357 عنوان ترشح زرد رنگ | مشاهده متن کامل بحث + 22521 بازدید | 40 پست سلام بچها ترشح زرد رنگ نشانه چیست یعنی عفونت دارم 1399/11/04 | 19:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عطيههه عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 242 نه من قبلا از دکترم پرسیدم عفونت نمیتونه مانع بارداری بشه،که اگرم این طور بشه باید خوشحال باشی چون ل ... مرسى عشقمممممم🙏🙏🙏
۳۸۱۰۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 357 چرا میتونی بزنی ولی میترسم حامله باشی بعد ضرر داشته باشه چیزی بشه. ان شاااله که بارداری ولی نبودی د ... یکساله اقدامم قراره اگه این سری باردار نشدم آی یو آی انجام بدم دعام کن دیگه دردسر نکشم
masoumeh73 عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 4172 یکساله اقدامم قراره اگه این سری باردار نشدم آی یو آی انجام بدم دعام کن دیگه دردسر نکشم چرا نشدی ؟شوهرت مشکلی داره ؟ اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
۳۸۱۰۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 357 منم اينطورى هستم دوستم ترشح هم زرد شده توى اقدامم هستم ٦روز ديگه بايد پريود بشم بنظرتون عفونته شايد ... مگه دکتر نرفتی ببینه عفونت داری یا ن
۳۸۱۰۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 357 چرا نشدی ؟شوهرت مشکلی داره ؟ ن شوهرم ن خودم مشکلی نداریم هر ماه میرم میگه تخمکم داری ولی نمیشه خسته شدم میخام آی بو آی کنم اگه نتیجه بگیرم
عطيههه عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 242 مگه دکتر نرفتی ببینه عفونت داری یا ن نه والا اخه كلى هم ازمايش دادم هم خودم هم شوهرم .عكس رنگى انداختم همش سالم بودم حتى دكتر بهم گفت دارو نياز ندارى ولى الان٣ ماه اقدام كردم نشده ميگم شايد عفونت دارم .دوبار باردار شدم همون ماه اول اقدام ولى سقط شدن
masoumeh73 عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 4172 ان شاالله که طبیعی بارداری همین ماه منم ۳ ماه اقدام بودم البته شوهرم اسپرمش حرکت نداشت بعد واریکوسل عمل کرد بعد ۳ ماه طبیعی باردار شدم اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗
۳۸۱۰۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 357 نه والا اخه كلى هم ازمايش دادم هم خودم هم شوهرم .عكس رنگى انداختم همش سالم بودم حتى دكتر بهم گفت دار ... از سقطه ک باردار نمیشی منم یبار سقط داشتم
۳۸۱۰۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 357 ان شاالله که طبیعی بارداری همین ماه منم ۳ ماه اقدام بودم البته شوهرم اسپرمش حرکت نداشت بعد وا ... بسلامتی گلم من یه هفتس نصف شب ادرارم میگیره و الان ترشح زرد دارم خدا کنه باردار باشم
عطيههه عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 242 چرا نشدی ؟شوهرت مشکلی داره ؟ نه عزيزم ازمايش داد عالى بود خودم يكم اضافه وزن دارم ميگم شايد بخاطر اونه شايدم از عفونته ولى تنبلى ندارم
عطيههه عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 242 از سقطه ک باردار نمیشی منم یبار سقط داشتم تروخدا 😔😔 دليلشو نميدونى چيه 😭😭😭من٧ماع سقط كردم البته دومى رو ...چيكار كنم بنظرت؟؟؟
۳۸۱۰۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 357 تروخدا 😔😔 دليلشو نميدونى چيه 😭😭😭من٧ماع سقط كردم البته دومى رو ...چيكار كنم بنظرت؟؟؟ من بنظر خودم میگم وقتی دکترم میگه مشکلی نداری و باردار نمیشم از سقطه دیگه اینبار میخام آی یو آی کنم
۳۸۱۰۶۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/12/15 تعداد پست: 357 تروخدا 😔😔 دليلشو نميدونى چيه 😭😭😭من٧ماع سقط كردم البته دومى رو ...چيكار كنم بنظرت؟؟؟ چرا ۷ ماهه چی شد ک سقط شد مال من ۴۰ روزه بود
عطيههه عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 242 من بنظر خودم میگم وقتی دکترم میگه مشکلی نداری و باردار نمیشم از سقطه دیگه اینبار میخام آی یو آی کنم& ... منم ميخوام برم اى يو اى كنم البته من بايد وزنمو كم كنم١٠كيلو بعد برم اى يو اى ...خوب شد گفتيا دختر سايد علتش سقطه
عطيههه عضویت: 1399/11/04 تعداد پست: 242 چرا ۷ ماهه چی شد ک سقط شد مال من ۴۰ روزه بود نه ٧ماه سقط كردم من دوتا پوچ پشت هم داشتم البته٣ماه فاصله داشتن باهم بعدش ديگه نشدم الان سه ماه اقدام دارم