2777
2789

من و همسرم الان خیییلی دلمون بچه میخواد، عاشق نی نی ام، ولی الان ۹۰ کیلو ام، همسرم میگه بچه دار بشیم ولی من میترسم با وزن زیاد حامله بشم چون شنیدم سختتره، به نظر شما بچه دار بشیم یا چند ماه صبر کنم وزن کم کنم ؟ در ضمن ۳۱ سالمه یه مقدار عجله هم دارم🙁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وزن کم کنید بعدا

چون ابتلا به قند وفشار خون بارداری زیاده وزنم زیاد باشه ریسک ابتلا بیشتر میشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

شما اقدام کن تا زمانی که باردار بشی وزنتم کمتر میشه با رژیم

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
عزیزم فکر نکنم با این وزن باردار بشی، من با 69 نشدم وزنم اومد 62 باردار شدم

عزیزم فکرنکنم مال همه اینجورباشه خیلی ها هستن باکلی اضافه وزن باردارمیشن. اگه رژیم بگیری بایدخیلی توجه داشته باشی که کلسیم و پروتئین وخیلی چیزای دیگه روازدست ندی اون بیشتر ضررداره تااضافه وزن 

زن دایی من اینقدر لاغره که توی بارداریش تازه شده بود ۵۷ کیلو!!! تازه قدش هم بلنده

بعد بنده خدا هم فشار خون گرفت هم دیابت بارداری 

به نظرم زیاد به وزن ربطی نداره به خود بدن بستگی داره این چیزا

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
عزیزم فکرنکنم مال همه اینجورباشه خیلی ها هستن باکلی اضافه وزن باردارمیشن. اگه رژیم بگیری بایدخیلی تو ...

نمیدونم ،شاید شانس من بوده، ولی آخه 90 خیلی بالاست، رژیم اگر با مکمل و ویتامین باشه، مشکلی پیش نمیاد