من و همسرم الان خیییلی دلمون بچه میخواد، عاشق نی نی ام، ولی الان ۹۰ کیلو ام، همسرم میگه بچه دار بشیم ولی من میترسم با وزن زیاد حامله بشم چون شنیدم سختتره، به نظر شما بچه دار بشیم یا چند ماه صبر کنم وزن کم کنم ؟ در ضمن ۳۱ سالمه یه مقدار عجله هم دارم🙁
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
شما اقدام کن تا زمانی که باردار بشی وزنتم کمتر میشه با رژیم
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
زن دایی من اینقدر لاغره که توی بارداریش تازه شده بود ۵۷ کیلو!!! تازه قدش هم بلنده
بعد بنده خدا هم فشار خون گرفت هم دیابت بارداری
به نظرم زیاد به وزن ربطی نداره به خود بدن بستگی داره این چیزا
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️