2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ماده چسبنده معمولا سفید یا بی رنگ

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
ماله من زرد و گاهی خیلی کم سبز

عفونت داری

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
عفونت داری

واسه منم زرد بود دکتر معاینم کرد هیچو عفونتی نبود.ربطب نداره

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
عه نمیدونستم 😐

همه جوره هست سفید زرد ابکی پنیری.کلا هرکی یجوره.دکتر باید ببینتت اگر زردو سبز بود ولی واس منم زرد بود هفونت نداشتم

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
من ترشح ابکی شیری خیلی زیاااد دارم  بنظرت میتونه برای بارداری باشه ؟

اها ینی نمیدونی بارداری هنوز.از ترشح ک نمیشه فهمیدربط تداره

من ابکی شیری دارم مطمئن نیستم باردارم هنوز 

نه ربط ب اون نداره ترشح پریودم همونه.ببین فقطو فقط ازمایش.و اینک من نوک سینمم سیخ شده بود شدید درد میکرد.من ازاونجا شک کردم باردارم