2789
عقب انداختم ۶ روزه  دهنم همش تلخه  هر غذایی که میخورم زهرماره‌  تکرر ادرار دارم 😕

چرا بی بی چک نمیذاری

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
من اینطوریم 

منم تکرر ادرار داشتم  فکرمیکردم عفونت ادراری گرفتم ولی خوب حامله بودم

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای تکرر ادرار کلافم کرده  میترسم اب بخورم

حالا بارداز باشی روز ب روز بدترم میشی

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
واسه منم زرد بود دکتر معاینم کرد هیچو عفونتی نبود.ربطب نداره

با معاینه مشخص نمیشه عزیزم 

فقط باید آزمایش بدی

تو آزمایش مشخصه فقط ، من خودم هیچ علائمی نداشتم، نه ترشح نه سوزش نه خارش

دکترم کفت چیزی نیست، خودم اصرار کردم برام بنویس آزمایش

آخرم رفتم گفت داری 

تو بارداری شایع هست و آدم خیلی زود عفونت میگیزه، اینم که اصرار داشتم برام بنویسه برا این بود که عفونت کیسه ابو پاره میکنه

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪

علایم من درد لگن دردپهلوی چپ تکرر ادرار.چهار روز ازموعدم گذشته زدم مثبت شود همین الان عکس بی بی مو توتاپیکم گذاشتم

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
من ترشح ابکی شیری خیلی زیاااد دارم  بنظرت میتونه برای بارداری باشه ؟

الان چند هفته ای

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید که ایندفعه سالم بغل بگیرمش😘من همون کاربر فقط طلاقم قول دادم بهتون اگه باردار شدم دیگه طلاقتون ندم🤪🤪🤪
با معاینه مشخص نمیشه عزیزم  فقط باید آزمایش بدی تو آزمایش مشخصه فقط ، من خودم هیچ علائمی نداش ...

خب من یکماه قبلشم ازمایشای بارداریو داده بودم هیچ عفونتی نداشنم

خب من یکماه قبلشم ازمایشای بارداریو داده بودم هیچ عفونتی نداشنم

منم دوبار آزمایش دادم 

الان دوباره باید بدم ببینم خوب شدم یا نه

عفونت که همه مادرزادی ندارن

سعی کن پنج شش ماه شدی دوباره بگو حتما دکتر برات بنویسه

منم دوبار آزمایش دادم  الان دوباره باید بدم ببینم خوب شدم یا نه عفونت که همه مادرزادی ندارن ...

اره حتما بهش میگم

اره حتما بهش میگم

غربالگری رفتی؟