2789

چن سالههههههه منتظرم نمیشم هیچوقتم سابقه نداشته انقد  عقب بندازم اینبار ۲۱روز عقب انداختم امروز بی بی گذاشتم نبودم خیلی سخته دارم منفجر میشم چرا این همه دعا میکنم این همه التماس جوابم نمیده دیگه خسته شدم خدایا . کاش مرگم بدع کاش بخدا خیلی سختمه خیلییییی😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چیه بچه همه انقد منتظرن؟بچه دار میشیم ک چی بشه مثلا؟هی جون بکنیم خرجشون کنیم؟منتظر چیشی دقیقا شما ؟چون همیشه ک 2-3 ساله نمیمونه.یهو میشه 18 سالش.

از یه جایی به بعد دیگه نمیخوای چیزی درست شه فقط میخوای تموم شه

میشه بگی مشکلت چیه

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
چیه بچه همه انقد منتظرن؟بچه دار میشیم ک چی بشه مثلا؟هی جون بکنیم خرجشون کنیم؟منتظر چیشی دقیقا شما ؟چ ...

من بچه میخوام هرچی باشه منم دوسدارم اصن سه نفر بشیم بسه دیگه اخه تنهایی تو یه خونه تا کعی اخه ظلم وزور تاکعی اخه خدا چرا انقد نامردع اخه ای خدا😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم برو آزمایش حداقل اگه باردار نبودی قرصی آمپولی بده پریود شی من خودمم منتظرم میفهمم چی میگی

بخدا بی بی هم گذاشتم نبود دارم داغون میشم چ برسه ازمایش .چون من هیچوقت نشدع بی بی بذارم همیشه سروقت مگه یکی دوبار اونام بی بی چک نذاشتم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭کعی اخه

این همه استرس نداشته باش. انقدم ب فکرش نباش. اصن ی مدت بی خیالش باش. باورکن وقتی فکرشو نمیکنی میبینی حامله ای 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
چیه بچه همه انقد منتظرن؟بچه دار میشیم ک چی بشه مثلا؟هی جون بکنیم خرجشون کنیم؟منتظر چیشی دقیقا شما ؟چ ...

والا بخدا من الان انقد خستم ک چی

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎