2789
عنوان

ایخدا مرگگگگگگگگ😢😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 33 پست
من بچه میخوام هرچی باشه منم دوسدارم اصن سه نفر بشیم بسه دیگه اخه تنهایی تو یه خونه تا کعی اخه ظلم وز ...

ظلم و زور؟!!  خب بچه بیاد ک ظلم و زور تموم نمیشه.تازه ی سری مسئولیت دیگه ام اضافه میشه بهت.من از خدام بود هیچ وقت حامله نشم.راحت داری زندگیتو میکنی نه پولی خرج میکنی نه غصه ی اضافی داری.برین با شوهرت دو نفری بگردین عشق و حالتونو بکنین.من از وقتی باردار شدم ب حالت پوسیدگی رسیدم تو خونه.قبل این همش طبیعت گردی و بیرون و این ور اون ور بودم.از وقتی باردار شدم انقد حالم بده...ینی سردرد.کمردرد.شکم درد کوفت درد مرگ درد.هیچ کاری نمیتونم بکنم.شبا ام ساعت 8 عین مرغ خوابم میگیره.واقعا حالم داره از زندگیم ب هم میخوره

از یه جایی به بعد دیگه نمیخوای چیزی درست شه فقط میخوای تموم شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا هعی درس نمگن فقط گفتن تنبلی تخمدان .چن باری . اکثر وقتام نبودع . شوهرمم میگفتن ضعیفه دیگه گفتن ...

مطکئن باش با این روحیه ای که داری نمیشه

یه مدت بیخیال باش فکر نکن بهش بخدا میشه.. 

من خودم سه تا سقط داشتم بعد سقط اخرم پنج شش ماه شد تا الان که دوروزه فهمیدم باردارم 

دوسه ماه همش گریه میکردم از دوماه پیش گفتم بسه چرا اینقدر گریه کنم باید قوی باشم ورزش کنم این ماه بخدا اصلا نه بهش فکر کردم نه اقدام جدی داشتم الان خداروشکر باردارم هر چند که هنوز معلوم نیست اینم بمونه یا نه اما. راضیم به رضای خودش

روزایی که الان توش دارم زندگی میکنم ، یه روزی آرزوم بودن...... یه روزی اسم کاربریم رو گذاشتم منتظر نینی تا یادم نره چقدر منتظرش هستم ....خدا لطف کرد و ۲۲شهریور ۱۴۰۰منو مادر کرد فرشته خوشگل من بدنیا اومد ...قبلا سه تا سقط داشتم و تنبلی تخمدان اگر سوالی در این مورد دارین خوشحال میشم کمکتون کنم دختر عزیزم برای تو می‌نویسم که بدونی چقدر خاطرت برای من عزیزه،که بدونی دنیا بدون تو چقدر کوچیک و بی فایدس...برای داشتن تو چه روزهایی که گریه کردم و تو غم نداشتن تو سوختم .ازخدا ممنونم که تو رو بهم داده جان مادر❤️ همیشه بخند و خوش باش عزیزکم دخترم و همسرم😍یه چیزی مثل خون تو رگهامین.....همونقدر حیاتی....همونقدر مهم❤️
کرج

ی وقت بگیر دکتر فاطمه سیدی .مطبش تو فلکه سوم تهرانپارسه.فردا هست...بهت قرص میده.5 ماه بعدش باردار میشی.  
ما ک انقد زود بچه نمیخواستیم رفتیم واسه ((مشاوره)) نمیدونم چ قرصی بهمون داد زرتی بادار شدیم.تازه بهم میگفت تنبلی تخمدانم داری...من خوشحال بودم میگفتم خب خوبه بچه دار نمیشم پس.واسه دلخوشی شوهرم رفتم دکتر و اینچنین شد.

از یه جایی به بعد دیگه نمیخوای چیزی درست شه فقط میخوای تموم شه
مطکئن باش با این روحیه ای که داری نمیشه یه مدت بیخیال باش فکر نکن بهش بخدا میشه..  من خودم سه ...

ان شاءلله ک سالم بیاد بغلت خداروشکر ..برامنم دعا کن بخدا منم خیلی میرنم ب بیخیالی ولی دیگه سنگ نیستم هعی تحمل چقد هیچ نگم😭😭😭😭😭😭😭

اخی عزیزم. درست میگین حق داری سخته.. مگه جن سالته چن ساله اقدامی؟ 

۸ساله ازدواج کردم سال اول فقط جدی نخواستم ..اخرای ۲۴ ام دارم اونم پشت سرمیذارم 😭😭😭😭😭این همه سال ازدواج کردم ولی هیچ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

۸ساله ازدواج کردم سال اول فقط جدی نخواستم ..اخرای ۲۴ ام دارم اونم پشت سرمیذارم 😭😭😭😭😭این همه سال ...

هر چن سالم باهش ازدواج کرده باشی هنوز اول جوونیه انقد حساس نباش.. دکتر رفتی؟ مشکل نداشتی؟ 

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎
هر چن سالم باهش ازدواج کرده باشی هنوز اول جوونیه انقد حساس نباش.. دکتر رفتی؟ مشکل نداشتی؟ 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هرکی بامن ازدواج کردع دوتا دارع من ی دونه خدانداد بهم😣😣😣..ارع دکتر خیلی میرم ولی هربار یه امپول ازاد کننده یا پروژسترون میدن و میگن استراحت کن و هیچ دیگه سرماهم یا پریود میشم یامث این دفعه الان چن سالهههه فقط همینم 😢

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هرکی بامن ازدواج کردع دوتا دارع من ی دونه خدانداد بهم😣😣😣..ارع دکتر خیلی ...

انقد ک حرص میخوری و استرس داری هم ب فکر بودن زیاد باعث میشه نشی. منم خواهرم 8 سال نشد انقد گفتم ول کن دکتر نرو و استراحت کن اینا دیگه ب فکر نبود بعد چن ماه حامله شد.. شما هم خیلی جوش میزنی واست سمه

هرچی هستی خر نباش قانع به کم نباش 😎😎