2777
2789
عنوان

بیوپسی از بیضه

| مشاهده متن کامل بحث + 4276 بازدید | 37 پست
اره یبار امتحان کنید ضرر نداره البته با اورولوژ خوب که آسیب نزنه.خیلیا با بیوپسی بچه دارشدن.ما فعلا ...

توکل بر خدا

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
توکل بر خدا

سلام عزیزم 

همسر شما تسه انجام دادن؟؟

هورموناشون نرماله؟

خمسر من fsh  ۱۸ نمیدونم چقدر امیدوار بشم فعلا دکتر بهش آمپول داده ۲۷ ام باید بریم آزمایش بدیم که اگه باز اسپرم نداشته باشه قرار بیوپسی انجام بده ما مرکز مام میریم.

الهی فردا از خواب بیدار بشی ببینی اون حاجتی که همیشه میخواستی رو خدا بهت داده و حاجتت برآورده شده.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم  همسر شما تسه انجام دادن؟؟ هورموناشون نرماله؟ خمسر من fsh  ۱۸ نمیدونم چقدر ا ...

سلام گلم. بله تسه کرد. امید که دست خداست. شوهر من آزو نیست. الیگو اسپرمی حاد داره عزیزم. دو تا شیش میلیون مورفو و تحرک صفر. در مورد هورمون اطلاعی ندارم. بله نرماله گلم

سلام گلم. بله تسه کرد. امید که دست خداست. شوهر من آزو نیست. الیگو اسپرمی حاد داره عزیزم. دو تا شیش م ...

شما باردار شدی به امید خدا؟

الهی فردا از خواب بیدار بشی ببینی اون حاجتی که همیشه میخواستی رو خدا بهت داده و حاجتت برآورده شده.
شما باردار شدی به امید خدا؟

نه خواهر جان. با وجود تلاش بسیار زیاد نه. هرکاری که بگی از جراحی واریس. طب سنتی. اصلاح تغذیه و رژیم و در آخر میکرو

نه خواهر جان. با وجود تلاش بسیار زیاد نه. هرکاری که بگی از جراحی واریس. طب سنتی. اصلاح تغذیه و رژیم ...

آخی عزیزم انشالله خدا خیلی زود دلتو شاد میکنه 

🙏🙏🙏🙏🙏

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید