2777
2789
عنوان

بیوپسی از بیضه

| مشاهده متن کامل بحث + 4276 بازدید | 37 پست
عزیزم جنین شناسی گفته تسه. با سرنگ چطور میشه؟ اورولوژ گفته حالا بگردن شاید اسپرم سالم پیدا کردن ولی ...

یه سرنگ مخصوص هست میزنن تو بیضه و اسپرم میکشن بیرون حالا برای هرکسی فرق میکنه براشوهرمنو گفتن ممکنه موقع تخمک کشی نیاز به جراحی بشه ولی نشد با همون میکروکردن.شوهرمن پسا یا fna بود

یا رب العالمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سرنگ مخصوص هست میزنن تو بیضه و اسپرم میکشن بیرون حالا برای هرکسی فرق میکنه براشوهرمنو گفتن ممکنه ...

آهان. پسا چیه گلم؟ ببین عزیزم من اسپرم های شوهرم بدرد نمیخوره مورفو و تحرک صفره. دکتر و جنین شناسی گفتن تسه. میخوام بدونم با سرنگ کشیدن گفتن نمونه مورفو و تحرکش چطوره؟

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
نگفتن مورفو و تحرک چطوره؟ بعد از بیوپسی؟

نه فکر نکنم بگن.اخه شوهرمن یبار انجام دادن یبار هم برامیکرو.چون اسپرم کم بود جنین شناس گفت نمیشه روش ازمایش کردو گفتاسپرم ضعیفه.شوهرم‌کلا اسپرمش صفره فقط تو بیضه بود.دکتر اورولوژ گفت اسپرم بیضه اونقدر هم ضعیف نیس باید خوب باشه 

یا رب العالمین
آهان. پسا چیه گلم؟ ببین عزیزم من اسپرم های شوهرم بدرد نمیخوره مورفو و تحرک صفره. دکتر و جنین شناسی گ ...

ببین کلا ۳مدل هست اسماشو شاید درست‌نگم.یوی همون نمونه که با سرن میگیرن.یکی هم جراحی سطحی کوچیک که اگه اونم‌پیدا نشه شنیدم بیضه را وامل بازمیکنن وبا میکروسکوپ هرجا اسپرم باشه برمیدارن

یا رب العالمین
نه فکر نکنم بگن.اخه شوهرمن یبار انجام دادن یبار هم برامیکرو.چون اسپرم کم بود جنین شناس گفت نمیشه روش ...

خب الان تصمیمت واسه ادامه ی درمان چیه؟

آهان. پسا چیه گلم؟ ببین عزیزم من اسپرم های شوهرم بدرد نمیخوره مورفو و تحرک صفره. دکتر و جنین شناسی گ ...

کلا برای ما این جیزا را نگفتن فقط نتیجه ازمایش این بودکه اسپرم داره ومیشه میکرو کرد

یا رب العالمین
خب الان تصمیمت واسه ادامه ی درمان چیه؟

دوباره رفتم دکتر اورولوژ دیکه میخوام یه مرکز دیکه انجام بدیم دکتر زنان بهم متفورمین و فرتیل اید و ژل ردیال داد اورولوژ هم به شوهرم اسپریژن داد بخوره ودوباره انجام بدیم

یا رب العالمین
دوباره رفتم دکتر اورولوژ دیکه میخوام یه مرکز دیکه انجام بدیم دکتر زنان بهم متفورمین و فرتیل اید و ژل ...

آهان. ممنون گلم از توضیحاتت

خواهش میکنم دکتر اورولوژ گفت میکرو باید تکرار بشه تا جواب بده

عزیزم به شما در مورد اهدایی چیزی نگفتن؟ دکترا یه عالم به ما گفتن اهدایی

عزیزم به شما در مورد اهدایی چیزی نگفتن؟ دکترا یه عالم به ما گفتن اهدایی

چرا وقتی بعد که انتقال کنسل شد وجنین ها بلاست نشدن رفتم‌ پیش جنین شناس مرکز گفت یبار دیگه انجام بدین نشد جنین اهدایی بگیرید.ولی اورولوژ گفت اسپرم اینجوری اکثرا خوبه برامیکرو.منم فعلا امیدوارشدم تا بتونم انجام میدم.اخه سری قبل بدون هیچ مکمل و ویتامین ودارویی بودهم خودم هم شوهرم.خودم فقط روزی ۱۵۰ تا سینال زدم برا تخمک‌گیری

یا رب العالمین
چرا وقتی بعد که انتقال کنسل شد وجنین ها بلاست نشدن رفتم‌ پیش جنین شناس مرکز گفت یبار دیگه انجام بدین ...

ای بابا حتما باید اول تقویت بشین بعد برین تو سیکل. آره عزیزم من خیلی داغونم. از همون روز اول به ما گفتن اهدایی. با اینکه شوهرم صد هزار تا اسپرم داشت. الان تعدادش بالاتر رفته خیلی ولی مورفو و تحرک صفر هست. از یک طرف داریم کارهای درمانو پیش میبریم و از یک طرف دیگه با همه ی دکترا درگیریم که تا درمان کامل نشده اهدایی نمیخواییم. الان dfi شوهرم رسیده به سی. مولتی ویتامین هاشو قوی تر کردم خودم که بیاد زیر سی بعد بریم سراغ میکرو. خسته ام خیلی. خودمون تصمیم به بیوپسی گرفتیم. چون مورفو و تحرک صفر هست. البته جنین شناسی ابن سینا هم گفت تسه بایستی بشه. دکتر جنتی هم گفت تسه بشه بهتره. حالا خودمون هم به نتیجه رسیدیم ریسک نکنیم و مستقیم بریم سراغ تسه

ای بابا حتما باید اول تقویت بشین بعد برین تو سیکل. آره عزیزم من خیلی داغونم. از همون روز اول به ما گ ...

اره یبار امتحان کنید ضرر نداره البته با اورولوژ خوب که آسیب نزنه.خیلیا با بیوپسی بچه دارشدن.ما فعلا این یه ماه مصرف میکنیم و اخرای بهمن میرم برا شروع سیکل.فعلا تقویت میکنیم ببینیم ایندفعه چی میشه.انشالله ههمون نتیجه بگیریم

یا رب العالمین