2777
2789
عنوان

یه نصیحت بنویسید بر اساس تجربه زندگیتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2839 بازدید | 169 پست

تا جوونی زیاد تلاش کن، هدفت رو تو زندگی مشخص کن و در راستای اون حرکت کن، مواظب باش در مسیر رسیدن به اهداف کارای جانبی حواست رو پرت نکنه، اینو بدون آدمی که زیاد اهل سرگرمی و خوشی های زودگذر موفق نمیشه، نتیجه ی هیچ تلاشی هم از بین نمیره، تو تلاشت رو میکنی و بقیش رو بسپر به خدا، توکل و تکیه به آفریدگار هستی ، آرامش عجیبی به آدم میده

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

دیشب شوهرم یه چیزی گف که جالب بود واسم که بهش توجه داشته

گف خیلی خوبه که تو زندگیمون نفر سومی نیس 

منظورش اینه هیچکدوم اجازه دخالت ب دیگران تو زندگیمون نمیدیم ، حتی مادرامون ،بزرگترن جاشون روی سر ،اما حق دخالت ندارن ،تجربه دارن ،مفید بود ،بهش فکر میکنیم کاربرد داشت بهره میبریم اما اگر خاله زنکی بود و از این قبیل فقط میشنویم اما اثر نمیدیم ،پیاده ش نمیکنیم 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچوقت دلتون ب حال شوهرتون نسوزه من دیروز تو دادگاه زنی رو دیدم ک میشناختمش از شوهره عروسی نخاس گفت نداره گناس طلا براش فقط2 تا انگشتر خریدن  حالا مرده یکم وضعش خوب شده زن دوم گرفته بود دلم برا زنه سوخت زن دومیه یه همه طلا داش

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
دلت برای هیچ بنی بشری نسوزه چون خدا بدجور میذاره تو کاسه ات ولی درتوانت بهشون کمک کن😊

هَلْ جَزَاءُ الْإِحْسَانِ إِلَّا الْإِحْسَانُ

آیا پاداش نکویی و احسان جز نکویی و احسان است؟

سوره الرحمن آیه 60

خداوند نمیذاره تو کاسه ما... بعضی مردم خودشون ناسپاسی میکنن و جواب نیکی رو با بدی میدن! دلسوز بودن خوبه ولی در حد تعادل که ضربه نخوریم! 

هر کسی هم نون دلش رو میخوره👌

بانووووو!مردی کهدوستت داره عریانت نمیکنه!!! لباسعروس تنت میکنه!!! ❤️❤️❤️
به هیشکی اعتماد نکن هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

این نگاه که خیلی بده 😕

اینجوری خود آدم آسیب میبینه، نمیشه که به هیچ احدالناسی اعتماد نکرد!

میشه بجاش قبل از اعتماد، آدمارو تست کنیم 😊

این نگاه که خیلی بده 😕 اینجوری خود آدم آسیب میبینه، نمیشه که به هیچ احدالناسی اعتماد نکرد! میشه ب ...

من‌تجربه کردم 

از هرکسی هرچیزی برمیاد حتی اونی که فکرشو نمیکنی به نظرم باید توی روابط حد اعتدال رو رعایت کردم اعتماد زیاد از حد کار میده دست آدم 

هرچی خدا خواست💜🤍💛
گر تو با بد، بد کنی! پس فرق چیست...؟!  مولانا#  

اینها برای دوره مولانا جوابگو بود الان خوب باشی نابودت میکنن کاری که با من کردن و ازم یه ادم وحشتناک ساختن شاید اگه مقابله میکردم کار به اینجا نمیکشید

اینها برای دوره مولانا جوابگو بود الان خوب باشی نابودت میکنن کاری که با من کردن و ازم یه ادم وح ...

عزیزم حالا من نمیدونم شرایط شما چگونه بوده ولی طبق تجربه خودم میگم وقتی داری خوبی میکنی ولی ناسپاسی میبینی یا ظلم بهت میکنن... تو ظلم نکن فقط شیوه تعاملت رو عوض کن.... محبت و مهربانی در حد تعادل... گذشت کن.. هرکس گذشت کنه تاج عزت روی سر خودش میذاره و خدا بهش عزت میده من اینو با چشم دیدم! 

گاهی طرف ظرفیت محبت زیادی مارو نداره... خب ما باید توازن ایجاد کنیم.. گاهی باید یاد بگیریم تو زندگی از هیچ کس انتظار نداشته باشیم.. 

گاهی باید زیاد شوخی نکنیم و یا راز دل نگیم... گاهی و گاهی و گاهی.......زندگی بلده چطور آدما رو بزرگ کنه 

عزیزم حالا من نمیدونم شرایط شما چگونه بوده ولی طبق تجربه خودم میگم وقتی داری خوبی میکنی ولی ناسپاسی ...

حرفات درسته و اصلا نظر خودم بود ولی نمیدونم کجا و چطور همه چی از دست در رفت 

شاید گیر ادم مریض نیوفتاده بودم تمام معادله هام بهم ریخت 

حرفات درسته و اصلا نظر خودم بود ولی نمیدونم کجا و چطور همه چی از دست در رفت  شاید گیر ادم مریض ...

ان شاء الله که درست میشه توکل برخدا... دل بی غم وجود نداره... همه به یک نحوی داریم امتحان میشیم.. ان شاء الله که خدا رو سفید مون کنه سربلند بیرون بیایم از امتحانات زندگی! 

دیشب شوهرم یه چیزی گف که جالب بود واسم که بهش توجه داشته گف خیلی خوبه که تو زندگیمون نفر سومی نیس&n ...

آفرین مهمترین چیز تو زندگی اینه که مرز ها شفاف باشن و کسی وارد حریم زن و شوهر نشه

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز