2777
2789

همزن کاسه ای عالیه، خیلی کارت رو راحت میکنه من هر دوتاش رو داشتم واقعا کاسه دار بهتر از معمولیه، اما ساندویچ ساز و جارو شارژی خیلی استفاده نمیشه، خودم میخوام ساندویچ سازم رو نو نو بفروشم 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاروشارژی همه میگن باطریش زود از کار میفته و تایم شارژش زیاد طول میکشه ولی تایم مصرفش پایینه ...‌ در ...

من خودم نداشتم. زنداداشم یکی داشت چند سال ازش کار کشید تا اینکه باطریش خراب شد ولی خیلی پرقدرت بود خیلی ازش استفاده میکرد. البته بچه کوچیک داشت واقعا لازمش بود

برای شروع زندگی دو نفره لازم و واجب نیست. جارو برقی کافیه. مگه چقدر خونه کثیف میشه

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
همشون نباشن هم مشکلی نیست اصلا  ساندویچساز سالی یه بار استفاده میکنم. جاروشارژی نداشتم و نیازش ...

اخه من خیلی از وسایل برقی ک کاربردی نبود خیلی رو نگرفتم همش حس میکنم برقیام کمه کابینت برقیام خالی میمونه 

منم همه وسیله برقیام مارک خوب گرفتم ولی خیلی چیزارم ک کاربردی نبود نگرفتم کلا مثل همینا ک مثال زدم ب ...

راستش بخوام تجربیاتم و‌در اختیارت بذارم ، اگر شوهرت یک‌ خونه بالاس صد  و پنجاه متر از خودش داره و همه چی  خیلی اکیه این چیزا رو بگیر اگر‌ نه دیگه واقعا اضافه کاریه واقعا توی خونه کوچیک‌تر اینهمه وسیله مورد استفاده قرار نمیگیره  . مثلا من فکر کنم توی اون کابینت های بالا یک ساندویج میکر کوچیک داشته باشم اما همیشه تو فر درست کردم اونم سالی یکبار  اونم نوی نو مونده . 

شوهرم خونه داره ولی ۹۰ متر 

دیگه هر جور خودت میدونی . ولی دیگه خونه نود متر با یک جارو برقی جمع میشه . اشپزخونه شم‌جای همزن کاسه ای نداره مگه واقعا شیرینی پز باشید.. خوشبخت بشین 

اخه من خیلی از وسایل برقی ک کاربردی نبود خیلی رو نگرفتم همش حس میکنم برقیام کمه کابینت برقیام خالی م ...

خب کم باشه 

وقتی لازمت نمیشه چرا الکی کابینت پر کنی 

پولشو طلا بخر یا هرچیز دیگه که بکارت بیاد