2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جارو شارژی زیاد استفاده میشه ولی ساندویچ ساز سالی سه چهار بار استفاده میکنم. همزن معمولی دارم اونم هر وقت کیک بخوام درست کنم استفاده میکنم خیلی کم پیش میاد که خودم کیک درست کنم

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    

والا‌من تو ارزونیا  جهاز خریدم هیچ کدوم از اینا رو نداشتم تا حالا هم یادم نمیاد که از نداشتنشون در عذاب باشم ، چهار تا چیزز با مارک‌خوب خریدم ده ساله مثل بنز کار میکنن 

جارو شارژی زیاد استفاده میشه ولی ساندویچ ساز سالی سه چهار بار استفاده میکنم. همزن معمولی دارم اونم ه ...

جاروشارژی همه میگن باطریش زود از کار میفته و تایم شارژش زیاد طول میکشه ولی تایم مصرفش پایینه ...‌ درسته ؟

واسه کیا لازم میشه ساندویچ ساز؟

تازه همون چیزی هم ک تو ساندویچ ساز میتونه ادم درست کنه تو ماهیتابه هم میشه تو نت بزنی میاره واست...

کسایی ک خیلی اهل اسنک درست کردن و این حرفها هستند ،هرچند من اسنک تو ماهیتابه درست میکردم...

واسه کیا لازم میشه ساندویچ ساز؟

به نظرم بیشتر برای اونایی که بچه کوچیک دارن لازم میشه. بچه ها این جور چیزا رو دوس دارن

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫                    
والا‌من تو ارزونیا  جهاز خریدم هیچ کدوم از اینا رو نداشتم تا حالا هم یادم نمیاد که از نداشتنشون ...

منم همه وسیله برقیام مارک خوب گرفتم ولی خیلی چیزارم ک کاربردی نبود نگرفتم کلا مثل همینا ک مثال زدم با قهوه جوش و میوه خشک کن و بخاررپز و اتو پرس