2777
2789

پسرم ۱۶سالشه یادش دادم کسی رو نزنه و به درس و زندگیش برسه .چندسال پیش با پسری همکلاسی بود اون پسر شرایط بدی داشت مادرش با یه مرد فرار کرد پدرش با یه زن رفیق شده و این پسر توی ۱۶سالگی مست می‌کنه و دزدی .هر چند وقت یکبار با اکیپ دوستای دردش با چاقو و قمه سعی میکنم خفت گیری کنند امشب نزدیک بوده شکم پسرم رو پاره کنند .نمی‌دونم چکار کنم 

شکایت..

ب نظرم تو این دوره بچه ها رو از کوچولویی باید کلاس دفاع شخصی فرستاد

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزنین ۱۱۰آدرسشوبدین اینجوربچه ها رو میبرن کانون اصلاح و تربیت یه بچه۱۲ساله تو محل ما موادفروش بود هرچی پلیس میخواست دستگیرش کنه فرار میکرد آخرسر چند نفر پلیس اومدن تا تونستن بگیرن ببرنش خیلی زبل بود😁

فکر میکنم شکایت کنم ولی نمی‌دونم نتیجه میده بدون شاهد یانه

نه بابا گناه داره بچه تو این سن و سال همه نا آدما نیاز به یه کسی داریم که تو این سن و سال هوامونو داشته باشه اگه نداشته باشیم اون شخص رو بدتر از این پسر بچه میشیمد شما در حقش لطف کن به اورژانس اجتماعی زنگ بزن و از این نکبت شاید بتونی نجاتش بدی ولی با شکایت کردن بیشتر فشارش میدی تو لجنزار

کاش میشد بشی🖤💔