2777
2789
عنوان

سرطان سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 28 پست

دو تا خاله هام بودن یکیشون یه سیتشو برداشتن و دوره کوتاهتری شیمی درمانی شد یکیشون هر دو سینه رو برداشتن و مدت طولانی تری شیمی در مانی شد و بعدش هم یه دوره پرتو درمانی شد ولی هر دو خداروشکر الان سالم و سرحال هستن

عزیزم‌چند تا تاپیک اخه ببین تو قبلی هم‌ بهت گفتیم تو داری برا چیزی خودتو اذیت میکنی که هنوز اتفاق ...

آبجی من ک ن خواهری دارم ن برادری بابامم اصلا به فکر من نیست شوهرمم همش دعوا هیشکی رو ندارم ن دوستی ن فامیلی هیشکی میام اینجا همش از بس بیکسم میترسم هی میام اینجا هیشکی رو ندارم جز خدا مادرم😭😭😭😭😭

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجی جون امروز یکی رو تو ایسنتا کدیدم بعد یکسال متاستاز داده بود به کبد مغز استخوانش با پوستش ترسیدم ...

متاستاز مال وقتیه که پیشرفته شده باشه. در اون حالت معمولا تقریبا اکثر غدد لنفاوی حتما درگیر شدند. مامان شما حتما خیلی درگیری محدود بوده که دکتر این مراحل رو تجویز کرده. اصلا متاستاز راجع بشون مطرح نیست

دو تا خاله هام بودن یکیشون یه سیتشو برداشتن و دوره کوتاهتری شیمی درمانی شد یکیشون هر دو سینه رو بردا ...

ن مادر من گفتن پرتو درمانی هم لازم نداره اصلا خوبه

آبجی جون امروز یکی رو تو ایسنتا کدیدم بعد یکسال متاستاز داده بود به کبد مغز استخوانش با پوستش ترسیدم ...

این موارد از همون اول پیشرفته بودن، یا لنف نود های متعددشون درگیر بوده یا سایز غده بزرگ بوده و کلا استبج بالایی داشتن...انشاالله مادر شما به این سمت نمیره نگران نباش و بهش اصلا فکر نکن...

البته درمان دارویی رو باید ادامه بدنااا خاله های منم هنوز قرص میخورن نمیدونم دقیقا چ قرصیه

و اینکه مرتب هر۶ ماه سونو و ماموگرافی بشن

متاستاز مال وقتیه که پیشرفته شده باشه. در اون حالت معمولا تقریبا اکثر غدد لنفاوی حتما درگیر شدند. ما ...

آره آبجی اصلا غده لنفاوی شون درگیری نداشتن هیجاش ن فقط سینه اینم گفتن بهترین راه اینه کامل برداری فقط بدخیمه از سرطان های دیگه مهاجم تره بخاطر همین ک مهاجم تره از بقیه من نگرانم 

این موارد از همون اول پیشرفته بودن، یا لنف نود های متعددشون درگیر بوده یا سایز غده بزرگ بوده و کلا ا ...

مادر منم دارو میخوره یه قرص ضد سرطان هرماه چکاپ سی تی سرم ضد سرطان 

ن مادر من گفتن پرتو درمانی هم لازم نداره اصلا خوبه

پس خداروشکر زود فهمیدین و خیلی راحتتره انشاالله به زودی سلامتیه کاملشونو بدست میارند اصلا نگران نباشید سرطان سینه رو الان درمان میکنن راحت خصوصا تو مواردی مثل مادرشما که زود متوجه شدن 

آره آبجی اصلا غده لنفاوی شون درگیری نداشتن هیجاش ن فقط سینه اینم گفتن بهترین راه اینه کامل برداری فق ...

نه عزیزم. اون مهاجم بودن وقتی خطرناکه که غدد لنفاوی درگیر شده باشه. چون در اونصورت احتمال متاستاز رو بالا میبره. تازه اونم با شیمی درمانی در اکثر موارد رفع میشه. کلا وقتی غدد لنفاوی درگیر نشده احتمال متاستاز صفره. 

آبجی من ک ن خواهری دارم ن برادری بابامم اصلا به فکر من نیست شوهرمم همش دعوا هیشکی رو ندارم ن دوستی ن ...

عزیزم قصد نشدم ناراحتت کنم بخدا

حلال کن

تاپیک قبلتم گفتم ببین داداش منم سرطان داشت جراحی کرد خوب شده الانم تحت نظر پزشک و متاستازم نداشته خداروشکر

مطمئن باش خدا کریمه خودش شرایطو میبینه 

انشاءالله به حق امام هشتم مادرت رخت عافیت تن میکنه

فقط مراقبش باش تاجایی که میتونی

بهش برس

حتما ببرش دکتر چند وقت یکبار چکاب بشه 

دلتو اروم کن خدا اول به توان شونه هات نگاه میکنه بعد باری رو روی دوشت میذاره

🙄🙄🙄🙄🙄دور از جون مگه دیوانه اند وقتی منطقه محدود درگیر بوده دو تا سینه رو تخلیه کنن؟!! 

ما همیشه این پیشنهاد و میدیم

بعدشم راحت پروتز

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مادر شما تو گرید یک بودن  احتمال متاستاز خیلی خیلی کمه 

این همه نگران نباشین  به هر چی آدم زیاد فکر کنه سرش میاد 

به خدا توکل کنین و تمام  مطمئن باشین خدا حواسش به هممون هست

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
ما همیشه این پیشنهاد و میدیم بعدشم راحت پروتز

دکتر ها تو نقاط مختلف دنیا نظرهای مختلفی دارند. اما عموما توی ایران و اروپا ( امریکا رو نمیدونم) وقتی یه سینه محدود درگیر شده باشه یه همچین پیشنهادی نمیدند

عزیزم مامانت حالش خوبه؟

با ریتم بخون😂 همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست @ghatipateeee