2777
2789
عنوان

ضد لک اکسیس

59 بازدید | 10 پست

سلام

ضدلک اکسیس وای یا کرم ۳۴۵ التیا

کسی ازین دوتا کرم استفاده کرده بدونه کدوم بهتره یا نتیجه دیده باشه ؟

بعد از کجا میشه مطمئن و اصلشونو خرید؟ کسی میشناسه؟

من اکسیس وای دارم اکسیس وای برای لک سطحی خوبه لک های تیره تر رو نمیبره یکمم پوست رو روشن میکنه من راضیم

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

جفتشو دارم ضد لک چند بار خریدم بسیاااااااااار راضیم محشر بود

اون یکی کرمم ب عنوان ترمیم کننده بیشتر شبا میزنم ولی من پوستم چربه و سنگین برام کلا یکم میترسم باعث جوش شه فقط شبا میزنم قبل خواب فرداش ی پوست بچه ای تحویل میگیرم که نگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جفتشو دارم ضد لک چند بار خریدم بسیاااااااااار راضیم محشر بوداون یکی کرمم ب عنوان ترمیم کننده بیشتر ش ...

یدونشو بخواید پیشنهاد بدید برای لکای جای جوش کدوم بهتره ؟

از کجا میخرید ؟

برای جای جوش خوبه؟بعد از کجا شما خریدید مطمئن باشه اصله؟

من از یه لوازم آرایشی که خواهرم خرید میکنه همیشه خریدم

فرو رفتگی؟ برا فرو رفتگی نه جالب نیست فقط لک سطحی و کمرنگ

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

یدونشو بخواید پیشنهاد بدید برای لکای جای جوش کدوم بهتره ؟از کجا میخرید ؟

دوتا چیز متفاوت عزیزم اون اکسیس وای که بیشتر ضد جوش و ضد لک من برای لک های باقی مانده از جوش هام میزدم عالی بود برد همه رو پوستم قشنگ یک دست و روشن شد

کرم ۳۴۵ یک مرطوب کننده خیلی قوی و خوبه یجور ترمیم کننده است کلا دوتا چیز متقاوته

میتونین عکس لکای منو ببینید به نظرتون مناسبه براش؟

بله عزیزم بفرست ببینم