من اکسیس وای دارم اکسیس وای برای لک سطحی خوبه لک های تیره تر رو نمیبره یکمم پوست رو روشن میکنه من راضیم
من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من خداحافظ رفیق دیرینه 💔🖤
جفتشو دارم ضد لک چند بار خریدم بسیاااااااااار راضیم محشر بود
اون یکی کرمم ب عنوان ترمیم کننده بیشتر شبا میزنم ولی من پوستم چربه و سنگین برام کلا یکم میترسم باعث جوش شه فقط شبا میزنم قبل خواب فرداش ی پوست بچه ای تحویل میگیرم که نگو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای جای جوش خوبه؟بعد از کجا شما خریدید مطمئن باشه اصله؟
من از یه لوازم آرایشی که خواهرم خرید میکنه همیشه خریدم
فرو رفتگی؟ برا فرو رفتگی نه جالب نیست فقط لک سطحی و کمرنگ
من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من خداحافظ رفیق دیرینه 💔🖤
میتونین عکس لکای منو ببینید به نظرتون مناسبه براش؟
بله عزیزم بفرست ببینم