2777
2789
عنوان

ضد لک اکسیس

61 بازدید | 10 پست

سلام

ضدلک اکسیس وای یا کرم ۳۴۵ التیا

کسی ازین دوتا کرم استفاده کرده بدونه کدوم بهتره یا نتیجه دیده باشه ؟

بعد از کجا میشه مطمئن و اصلشونو خرید؟ کسی میشناسه؟

من اکسیس وای دارم اکسیس وای برای لک سطحی خوبه لک های تیره تر رو نمیبره یکمم پوست رو روشن میکنه من راضیم

من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من خداحافظ رفیق دیرینه 💔🖤

جفتشو دارم ضد لک چند بار خریدم بسیاااااااااار راضیم محشر بود

اون یکی کرمم ب عنوان ترمیم کننده بیشتر شبا میزنم ولی من پوستم چربه و سنگین برام کلا یکم میترسم باعث جوش شه فقط شبا میزنم قبل خواب فرداش ی پوست بچه ای تحویل میگیرم که نگو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جفتشو دارم ضد لک چند بار خریدم بسیاااااااااار راضیم محشر بوداون یکی کرمم ب عنوان ترمیم کننده بیشتر ش ...

یدونشو بخواید پیشنهاد بدید برای لکای جای جوش کدوم بهتره ؟

از کجا میخرید ؟

برای جای جوش خوبه؟بعد از کجا شما خریدید مطمئن باشه اصله؟

من از یه لوازم آرایشی که خواهرم خرید میکنه همیشه خریدم

فرو رفتگی؟ برا فرو رفتگی نه جالب نیست فقط لک سطحی و کمرنگ

من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من خداحافظ رفیق دیرینه 💔🖤

یدونشو بخواید پیشنهاد بدید برای لکای جای جوش کدوم بهتره ؟از کجا میخرید ؟

دوتا چیز متفاوت عزیزم اون اکسیس وای که بیشتر ضد جوش و ضد لک من برای لک های باقی مانده از جوش هام میزدم عالی بود برد همه رو پوستم قشنگ یک دست و روشن شد

کرم ۳۴۵ یک مرطوب کننده خیلی قوی و خوبه یجور ترمیم کننده است کلا دوتا چیز متقاوته

میتونین عکس لکای منو ببینید به نظرتون مناسبه براش؟

بله عزیزم بفرست ببینم