2777
2789
عنوان

سرطان سینه

531 بازدید | 28 پست

کیا سرطان سینه داشتن یا تو اقوام بوده الان چند ساله خوب شدن متاستاز نمیده اگر تحت درمان باشی همون اولم بدون متاستاز باشه مادر من سرطان سینه داره سارکوم سینه شو برداشتن دوجلسه هم شیمی شد قطع کردن گفتن کافیه 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

ای کاش هردو سینه رو کامل تخلیه میکردن

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

غذا مقوی 

سالم

سبزیجات ارگانیک همییییشه تو غذای رورانشون باشه 

ماهی 

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دوتا از خاله هام چندین سال پیش داشتن جراحی و شیمی درمانی شدن الانم مرتب چکاب میرن و خوب خوبن خداروشک ...

عزیزم متاستاز نداده تو این جندسال

چرا فقط یکی بود نیاز نداشت آخه

ریسک عود و کمتر میکنه

عزیزم‌چند تا تاپیک اخه

ببین تو قبلی هم‌ بهت گفتیم

تو داری برا چیزی خودتو اذیت میکنی که هنوز اتفاق نیفتاده

کی گفته که متاستاز میده حتما؟؟؟

مامانتو ببر پیش یه پزشک ماهر تحت نظر باشه چکاب بشه 

خودتم تقویتش کن

بقیشم بسپار به خدا 

اره نگران نباش همین ک دوجلسه فقط واسش شیمی درمانی گذاشتن یعنی پیشرفته نبوده

آبجی جون امروز یکی رو تو ایسنتا کدیدم بعد یکسال متاستاز داده بود به کبد مغز استخوانش با پوستش ترسیدم گفتم نکنه مادر منم همین طوری بشه