2777
2789
برو سایت مکتب خونه. فک کنم رایگانش و داره. اگرم خواستی جدی تر دنبال کنی مجتمع فنی کلاس داره. آنلاین ...

نه میخوام فیلم بگیرم نمیدونم ازکجا.بخوام بخرم حداقل۸۰ت هزینشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم. من طراح هستم و اکثر نرم افزارها رو حرفه ای کار می کنم و برای هیچ کدم هم حتی یک جلسه کلاس نرفتم. 

پیشنهادم تهیه کتاب آموزش کورل از مجتمع فنی تهران هست که مقدماتش رو یاد بگیرید. 

بع از اون دنبال tutorial های کورل توی اینترنت باشید. در واقع این ها یک سری پروژه رو ز اول تا آخر مرحله به مرحله بهتون یاد می دن. بقیه اش رو هم توی کار یاد می گیرید. کورل در عین حال که خیلی خیلی قدرتمنده، خیلی خیلی هم آسونه

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
سلام عزیزم. من طراح هستم و اکثر نرم افزارها رو حرفه ای کار می کنم و برای هیچ کدم هم حتی یک جلسه کلاس ...

من تهران نیستم اخه،حتماکتاب لازمه؟؟بدون کتاب راه دیگه ای دارین برام؟

من تهران نیستم اخه،حتماکتاب لازمه؟؟بدون کتاب راه دیگه ای دارین برام؟

این کتاب همه جا هست. به نام آموزش کورل از انتشارات دیباگران تهران. نیاز نیست که تهران باشید.

غیر از اون هم دنبال آموزش باید تو اینترنت باشید. سایت خاصی سراغ ندارم. اما اگر آموزش رو شروع کردید، مشکلی داشتید میتونم کمکتون کنم

سلام عزیزم. من طراح هستم و اکثر نرم افزارها رو حرفه ای کار می کنم و برای هیچ کدم هم حتی یک جلسه کلاس ...

منظورتون ازtutorialچیه؟؟چجوری بایدازاینترنت پیداکنم؟همینو سرچ کنم؟

منظورتون ازtutorialچیه؟؟چجوری بایدازاینترنت پیداکنم؟همینو سرچ کنم؟

اگر زبانتون خوب یا حتی متوسط هست، توی گوگل سرچ کنید:

free coreldraw tutorials