2777
2789
عنوان

اعتراض

96 بازدید | 11 پست

یه استادی داریم خیلی لجباز ه و زود ناراحت میشه 

موندم الان چجوری بهش بگم که 2نمره اشتباه شده و کم داده بهم؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاحالا با هیچ کدوم از استادا حرف نزدم زده باشمم اینقدر رسمی و خشک حرف زدم اصلا تو این فازا نبودم.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
اعتراض بزن. دعوا که نداری. حقته خب

نه میخوام تو واتساپ بهش بگم

ی همچین استادی داشتم شدم ۱۶ و نیم اعتراض زدم نیم نمره کم کرد رفتم دفترش گفت برگه هامو میارین جلوم من مطمئن شم شما هم حق و ناحق نکرده باشین گفت برو سر کلاس درستش میکنم تو سبسنم.کردش ۱۵😐😐همون شد دیگه درس عبرت شد که با استاد در نیفتم که ور می افتم..

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

ی همچین استادی داشتم شدم ۱۶ و نیم اعتراض زدم نیم نمره کم کرد رفتم دفترش گفت برگه هامو میارین جلوم من ...

ای واای نرم بگم کمتر شه همینجوریش کمه که.

برو بگو البته اگه مطمئنی

منم ترم قبل اعتراض کردم بااینکه مدرک هم داشتم اما هیچ فایده ای نداشت

حتی یکی از دوستام گفت نمرمو کم کرده 

امروزم نمرم رو دیدم که باز کم دادن ولی دیگه ترسیدم برم اعتراض😕😕

نه بابا همه مثل هم نیستن که😂شجاع باش💪🏻

اینکه بگم استاد یبار دیگه تصحیح کن یا تو نمرم تجدید نظر کن 

واقعا بلد نیستم تا حالا نشده که کم باشه یبار بود که اونم حضوری رفتم  بهش گفتم.

2790
2778
2791
2779
2792