2821
2789
با ۱۰ تومن هم لپ تاپ های نو مناسب میتونی بخری. ریسکش بالاست دست دوم.

شما مدل یا مارکی که بهتر باشه میتونید معرفی کنید اخه من هیچ اشنایی ندارم بیشتر برای ارائه با ویدیو کنفرانس دانشگاه میخوام

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شما مدل یا مارکی که بهتر باشه میتونید معرفی کنید اخه من هیچ اشنایی ندارم بیشتر برای ارائه با ویدیو ک ...

نگاه در کل من خودم لپ تاپ های ایسوس، ایسر به نظرم خوب هستن. اگه شناخت نداری حتما تو دیجی کالا لپ تاپ هاشو نگاه کن، نظرات مردم هم تو سایتش خوب نوشته شده حتما بخون. ولی به نظرم اصلا سراغ دست دوم نرو من یه سرچ کوچیم تو سایتش زدم ۹ یا ۱۰ میلیونی خوب پیدا میشه با گارانتی. مثلا این یا مدل های دیگه. بعد که انتخاب کردی میتونی از سایت یا بازار هر کدوم ارزونتر بود بخری.

https://www.digikala.com/product/dkp-2222510/لپ-تاپ-15-اینچی-ایسر-مدل-aspire-a315-34-c3vd

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)
نگاه در کل من خودم لپ تاپ های ایسوس، ایسر به نظرم خوب هستن. اگه شناخت نداری حتما تو دیجی کالا لپ تاپ ...

مرسی ممنونم فقط همراه لپتاپ چه چیز هایی رو باید تهیه  کنم به عنوان وسیله جانبی

مرسی ممنونم فقط همراه لپتاپ چه چیز هایی رو باید تهیه  کنم به عنوان وسیله جانبی

چیز خاصی نمیخوای. شاید کیف و ماوس. یه هارد برای ذخیره فایل های مهم، کول پد برای خنک کردن که اینام نگرفتی فعلا مهم نیست.

زین دایره مینا خونین جگرم می ده  تا حل کنم این مشکل در ساغر مینایی ( حافظ)

سلام عزیزم 

با لپ تاپ چه کارهایی می خواهی در آینده انجام بدی 

کارهای نقشه کشی و طراحی 

کارهای تدوین و میکس فیلم و صوت 

برای بازی 

یا 

برای پخش فیلم و آهنگ و ... 

"ما هر آنچه را که به آن فکر کرده، چه خوب چه بد، جذب خود می‌کنیم. "