2777
2789

27 روزه  prk کردم چشامو ولی هردوچشمم تاره هنوز شماره چشم ۱و ۷۵ بوده و آستیکماتمم ۲ بوده همه چیزو تار میبینم حتی نزدیک بیننمم تاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا انجام دادین و با چ هزینه ای؟

کلینک چشمخانه شعبه تریتا با عکس و دارو اینا شد 4200 ...هزینه دکتر ۳ونیم گرفت ...ولی چشام تاره گفتم بعد ۱ماه خوب میشه نشد 

نظر دکترت چیه گفته تا کی من لازک انجام دادم الحمد‌..راضیم شماره چشم من ۴ بود جفتشون

دو سه روز بعد عمل میتونم بگم انگار نه انگار 

امیدوارم زود تاری چشمت رفع شه راحت ببینی عزیز

کدومش بهتره توروخدا بمنم بگید. یچیزی باشه ک برگشت نداتشه باشه

میگن فمتولیزیک بهتره من که تاره همه چیز واسم مخصوصا شبا میگن ۳تا ۶ماه طول میکشه درست شه

نظر دکترت چیه گفته تا کی من لازک انجام دادم الحمد‌..راضیم شماره چشم من ۴ بود جفتشون دو سه روز بعد ع ...

مرسی .‌....شما تاری دید نداشتی ؟کجا عمل کردی ؟

میگن فمتولیزیک بهتره من که تاره همه چیز واسم مخصوصا شبا میگن ۳تا ۶ماه طول میکشه درست شه

من چشمام یکیش 4یکیش 3.3تا6ماه خب باید عینک بزنیم؟ پدربزرگم لیزر کرد گمونم مراقبت داش ولی ازلحظه ای ک براش انجام دادن چشاش عالی میدید

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 
من چشمام یکیش 4یکیش 3.3تا6ماه خب باید عینک بزنیم؟ پدربزرگم لیزر کرد گمونم مراقبت داش ولی ازلحظه ای ک ...

چ خوب فمتولیزیک ۹ میلیونه مشکل هزینه نداشتم اونو میرفتم

نزدیکت چیه ...همش میترسم نکنه تاریم خوب نشه والا همه بعد عمل میگن خوب دیدن من فقط تارمیبینم انگار

من به دکترم گفتم گفت کاملا عادیه.معاینه و ایناهم زود ب زود میگفت برم که عفونتو اینا نکرده باشه هربار میگف خوبه.برین دکترتون ببینه

[QUOTE=173916413]من به دکترم گفتم گفت کاملا عادیه.معاینه و ایناهم زود ب زود میگفت برم که عفونتو اینا نکرده باشه هربار ...[/QUOTهفته پیش رفتم والا همش میگه تا ۳ماه طبیعی عالی عمل شده و اینا ولی من میترسم تاری دیدم برطرف نشه آخه شماره چشمم زیاد بالا نبوده میگن بالا باشه دیرتر برمیگرده

2790
2778
2791
2779
2792