2777
2789
عنوان

باردارها یه سوال دارم😭 هماتوم

64 بازدید | 10 پست

هفته هجده بارداری ام‌. هماتوم اندازه 1.2 ml داشتم دوازده هفتگی. 

دیوز تو انومالی گفت اصلیش رفع شده بقایاش مونده 1.8 ml گفت از قبلیم خیلی کمتره ولی چرا عددش بیشتره؟

انروز دراز کش بودم شوهرم به شوخی زد رو باس ن م با پنجه پاش فقط استخون باس ن م درد گرفت در حد دو دقیقه.

از ترس هماتومه کلی گریه کردم اخه در خال استراحت و شیافم. لکه بینی نداشتم و ندارم البته. بچه ها ممکنه با اون ضربه نی نیم یا جفتم یا کیسه آبم چیزیش شذه باشه؟ یا اون هماتومه بیشتر شده باشه؟

بچه ها دارم میمیرم بخدا بیاید لطفاً

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️
😐چرا ده بار تاپیکه تکراری میزنی

که همه ببیننش

با خدا باش و پادشاهی کن⁦❤️⁩ لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم ❤️خدایا مراقب میوه ی دلم مراقب زهرام و باباش باش... آمین❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اگه کسی نظر نداد بعد دوباره بزن وگرنه اینجوری یهو میبینی گزارش میزنن تعلیق میخوری

یعنی تو هر تالاری بزنم میبیننش؟؟ نمیدونستم

اره چرا نبینن تو تاپیک میزنی هر کی عنوان و بخونه بتونه کمک کنه میاد

نمیدونستم. 

نی نی یار ببخشید

نه عزیزم من نی نی یار نیستم😄😘

کلی گفتم گلم