2777
2789
عنوان

بچه بدغذا

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 42 پست
دختر منم وابسته به شیره در حین شیر خوردن بهش میگم به به بخور دیگه شیر نمیخوره لباسم میدم پایین سریع ...

یکسالگی هشت و هفتصد بود .نه دختر من اصلا با اینکارا راضی نمیشه .

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

دختر منم۱۵ماهشه فقط شیر میخوره خیلیم لاغره چه کنم

منم موندم باید یه جوری شیر کم کنیم ولی چجوریش نمیدونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم اخه دختر اولیمم همین بود از شیرم گرفتم فایده نداشت الانم که شیش سالشه همونجوریه جیگرما در میا ...

وای اگه تا شش سالگی همینجور باشه که خومو از ساختمون پرت می کنم پایین رااحت 😅

بله دختر منم خیلی بد غذا بود البته هنوزم خیلی چیزا رو نمی خوره اما از دو سالگی  که از شیر گرفتم ...

من خودم خیلی لاغر شدم خودمم دارم اذیت می شم.

غذا بهش چی میدی که نمیخوره

الان غذایرسفره رو می دم . لا به لاش حریر۶ بادومم درست می کنم ولی هیچ کدوم لب نمیزنه شاید یه قاشق چل شدم از دسش

یکسالگی هشت و هفتصد بود .نه دختر من اصلا با اینکارا راضی نمیشه .

بچه من با لباس هشت کیلو بود تازه دو هفته هست داره غذا خوردنش بهتر میشه منم یه مدت زینک میدادم چند روز خوب بود ولی بعدش دیگه هرچقدرم گرسنه اش میشد فقط شیر میخورد و غذا تو دهنش نمیکرد و عصبی شده بود اشتها داشت ولی غذا نمیخورد بعد دیگه بهش زینک ندادم بهتر شد دکتر شربت لاکتولوز داد گفت روزی دوبار بهش بدم ک مدفوع کنه و اشتها باز بشه الان یه کم بهتره

من خودم خیلی لاغر شدم خودمم دارم اذیت می شم.

بهرحال خودتو تقویت کن تا دوسال به بچه شیر بده بعد دوسالم دوهفته اول روز قطع کن بعدم کلا قطع کن غذای بچتم خوب میشه نگران نباش

خداروشکر
وای اگه تا شش سالگی همینجور باشه که خومو از ساختمون پرت می کنم پایین رااحت 😅

مال من که هست خواهر پیر شدم 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

اسي تا ١٨ماه اين وضعو تحمل كن خب ببر بيرون با كارتون يا گوشي يا روي تاب يا كالسكه همشو امتحان كن باهركدوم ميخوره خلاصه با ترفند بده تا١٨ماهگي هم زياد انتظار نداشته باش چون بحرانهاي دندون و... دارن بعد١٨ماه رو يه سينه ت چسب بزن ديگه يه سينه كفاف نميده مجبور ميشه به غذا رو بياره 

همش تجربه ي خودمه ها

دختر من ميدوني چيكار ميكرد غذا جلوش ميذاشتن يه قاشق ميخورد بعد انگار تنبليش ميمومد ميومد به ممه چسبيد يعني باور كن روزگار برام نذاشته بود يعني ٢٤ ساعته اويزونم بود الانم راضي نيستما ولي هزاران بار شاكرم از روزاي قبل مادر بايد هرترفنديً رو سربچه ش اجرا كنه 

الان غذایرسفره رو می دم . لا به لاش حریر۶ بادومم درست می کنم ولی هیچ کدوم لب نمیزنه شاید یه قاشق چل ...

همون یه قاشق بده و دیگه وقتی نخورد اصرار نکن کم کم خودش خوب میشه فقط حواست باشه هرچی اصرار کنی بدتر لج میکنه چیزی نمیخوره

منم پسرم خیلی بد غذا بود اصلا هیچی نمیخورد تا الان که دوازده سالشه هنوزم بد غذاست قیمه،قورمه،آبگوشت ...

دخور خواهرم دانشجو پرستاریه  باورت میشه خواهرم میفته دنبالش واسه غذا...من که از بچه هام توقع ندارم میگم به دختر خاله بردن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
بچه من با لباس هشت کیلو بود تازه دو هفته هست داره غذا خوردنش بهتر میشه منم یه مدت زینک میدادم چند رو ...

خداروشکر منم اگه همینجور ادامه داشتهدباشه باید دکتر ببرمش باز بچه شمام شیطونه بچه من یه لحظه هم یه جا بند نمیشه دایم در حال چزخیدن و رهه رفتنه براهمین غصه اشو میخورم .روز به روز لاغرتر میشه دختر من بدونولباس ۸۵۰۰بود

بنظرم اصلا نمیشه دختر مثلا معتادا شده تا نخوره ول نمیکنه من موندم چجوری از شیر بگیرمش

اره دقیقا عین معتاداست انقدر با لذت میخکره که من خودمم دلم نمیاد