2777
2789
عنوان

بچه بدغذا

| مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 42 پست
بهرحال خودتو تقویت کن تا دوسال به بچه شیر بده بعد دوسالم دوهفته اول روز قطع کن بعدم کلا قطع کن غذای ...

خدا از دهنت بشنوه فکر کنم چاره ای جز این ندارم

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پسرم خیلی بد غذا بود اصلا هیچی نمیخورد تا الان که دوازده سالشه هنوزم بد غذاست قیمه،قورمه،آبگوشت ...

وای چه سخت

خداروشکر منم اگه همینجور ادامه داشتهدباشه باید دکتر ببرمش باز بچه شمام شیطونه بچه من یه لحظه هم یه ج ...

دختر منم شیطونه خیلی . غذا ک میخام بدم بغلش میکنم کلید برق را خاموش روشن میکنه سر یخچال میریم نگاه میکنه جلو آینه و... یعنی کل خونه رو باید ببرمش که غذاشو بدم 

دخور خواهرم دانشجو پرستاریه  باورت میشه خواهرم میفته دنبالش واسه غذا...من که از بچه هام توقع ند ...

واییییییئ😂اون نوبره دیگه

منم كلي اذيت شدم و اذيت هستم ببينين اين سه مورد هميشه رعايت كنين ١-هيچوقت يبوست نباشه ٢-كم خون نبا ...

سه زو متوجه نمیشم .

اسي تا ١٨ماه اين وضعو تحمل كن خب ببر بيرون با كارتون يا گوشي يا روي تاب يا كالسكه همشو امتحان كن باه ...

نظر خودمم همینه تا ۱۸ ماهگی تحمل میکنم بعد هرجور شده شیر دادن کمترش می کنم.امیدوارم موفق بشم

چند وقتشه

چند روز دیگه میشه ۱۴ماه

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
اره دقیقا عین معتاداست انقدر با لذت میخکره که من خودمم دلم نمیاد 

سلام تايپيك پارسالتون رو ديدم در مورد دادن شيرخشك به بچه. تا كي شيرخشك داديد؟ سينه رو ول نكرد؟ با شيشه داديد؟

هر نفسی كه فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب.
سلام تايپيك پارسالتون رو ديدم در مورد دادن شيرخشك به بچه. تا كي شيرخشك داديد؟ سينه رو ول نكرد؟ با شي ...

تا دوماهگی تقریبا ولی خیلی کم میدادم.اول شیر خودمو میدادم حس می کردم سیر نمیشه شیر خشک میدادم .اوایل با قطره چکون دادم دیدم سخته با شیشه دادم.ولی انقدر سینمو مک میزد که سینمو ول نکرد .اگه تنبلی کنیا زیاد شیشه بهش بدی ول می کنه سینتو 

تا دوماهگی تقریبا ولی خیلی کم میدادم.اول شیر خودمو میدادم حس می کردم سیر نمیشه شیر خشک میدادم .اوایل ...

بچه من يه ماهشه منم خيلي كم شيرخشك ميدم وقتي ميدم كه سينه رو از دهنش هي درمياره و گريه ميكنه اون موقع ميفهمم كه ديگه شيرم ته كشيده بهش شيشه ميدم

منم با سرنگ و قاشق و قطره چكون امتحان كردم نميشه خيلي مكافات داره 

با همون شيشه ميدم ني ني منم سينه رو زياد مك ميزنه

تنبلي نميكنم دائم سينه تو دهنشه

اميدوارم منم شيرم زودتر بياد راحت بشم

هر نفسی كه فرو می رود ممدّ حیاتست و چون بر می آید مفرّح ذات پس در هر نفسی دو نعمت موجودست و بر هر نعمتی شکری واجب.
بچه من يه ماهشه منم خيلي كم شيرخشك ميدم وقتي ميدم كه سينه رو از دهنش هي درمياره و گريه ميكنه اون موق ...

حواست باشه گاهی از گرسنگی نیست از دلدرد .منم گاهی فکر می کردم گشنشه اشتباهی در صورتی که دلدرد داشت . شیر خشک با شیر مادر همزمان خیلی دلدر میاره اکثرا فکر میکنن شیرشون کمه .وگرنه وقتی مک میزنن شیرشون زیاد میشه