2777
2789

سلام خانوما

من یه چندروزیه دلپیچه گرفتم همراه بانفخ

بد اینکه میگم نکنه از شیرینی نخودچی باشه ؟شیرینی چی نخودچی زیاد خوردم ینی میشه ازون باشه؟

من الان ۱۶ روزه عقب انداختم دوروز پیش آزمایش تیتربتا دادم ۱۳۲۰بود 

واسه چندروز دیگه وقت سونو دارم

میترسم خطرناک باشه؟؟

میشه یکم کمکم کنید نگرانم 

نه عزیزم.دلپیچه که خطرناک نیست. الان هورمون بارداری تو بدنت داره هر 48 ساعت دوبرابر میشه.این هورمونم نفخ میاره شدید.نفخم دلپیچه میاره. سعی کن زیاد چیزای نفاخ نخوری تا بدنت به هورمون عادت کنه.هرچند تا اخر بارداری این داستان نفخ ادامه داره!

نه عزیزم.دلپیچه که خطرناک نیست. الان هورمون بارداری تو بدنت داره هر 48 ساعت دوبرابر میشه.این هورمونم ...

عزیزم باز معرفت تو جوابمو دادی

مرسی عشقممم بابت همراهیت خیالم راحت شد دستت طلا مرسی خدا بچتو برات حفظ کنه 😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باز معرفت تو جوابمو دادی مرسی عشقممم بابت همراهیت خیالم راحت شد دستت طلا مرسی خدا بچتو برات ح ...

فدات عزیزم. راستی مبارک باشه.خدا تو دلی توروهم برات حفظ کنه. من همیشه میگم اگه تو بارداری شاخ و دم هم ادم دربیاره نباید تعجب نکنه  

بهرحال هرسوال دیگه ای داشتی که من بتونم جواب بدم.خوشحال میشم کمک کنم.مخصوصا اوایل بارداری تا سه ماه که علایم زیادن.

فدات عزیزم. راستی مبارک باشه.خدا تو دلی توروهم برات حفظ کنه. من همیشه میگم اگه تو بارداری شاخ و دم ه ...

قربونت برم‌مهربون عزیزمیی

من اوایل بارداریمه ولی هنوز سونو ندادم یه ۴.۵روز دیگه وقته سونومه ولی علائم ندارم نه حالت تهوع دارن نه جیزی فقط سینم‌درد میکنه حساس شده

شما علائم داشتی؟

قربونت برم‌مهربون عزیزمیی من اوایل بارداریمه ولی هنوز سونو ندادم یه ۴.۵روز دیگه وقته سونومه ولی علا ...

من تاهمین الان هیچ گونه حالت تهوعی نداشتم چه برسه به بالا اوردن. کلا همه چیم مث قبل بارداریمه.اشتهام هم همینطور. فقط از همون اول تا سه ماه گودی کمرم درد میکرد چون قوس کمر هم دارم. همش حس میکردم باردارنیستم.یکبارم از وسواسی الکی رفتم سونو دادم ببینم سرجاشه  همین الانم همین حسو دارم! ولی خیلیا اینطور نیستن وکلی اذیت میشن

من تاهمین الان هیچ گونه حالت تهوعی نداشتم چه برسه به بالا اوردن. کلا همه چیم مث قبل بارداریمه.اشتهام ...

عه چه خوب شایدمنم اینطوری باشم اینجوری خوبه بازم ممنون بابت همه چی عزیزم ممنون بابت راهنماییت