2789
عالیه  بله کمک گرد  کتابراه رو نصب کن از اونجا دان کن

بله درسته ممنون مرسی برای راهنمایی خوشحالم که موفق شدید و حالتون بهتر شده راستش من از بچگی ذهنم درگیره و هرچی دوا دکتر انجام دادم بدون نتیجه و بدتر شدم متاسفانه امیدوارم این کتاب بتونه کمکم کنه

بله درسته ممنون مرسی برای راهنمایی خوشحالم که موفق شدید و حالتون بهتر شده راستش من از بچگی ذهنم درگی ...

فقط باید قبول کنی وسواس مثل یه زندانه 

باید هودتو نجات بدی

گُلی نمانده،! خودت گُل باش💐

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم‌این مشکل دارم‌. چکارش کنم‌. دقیقا حرفهای شما 

عزیزم طبیعیه فقططط روش حساس شدی بزار هرغلط دلش میخواد بکنه فحش بده اصلا شما تو دلت فقط یه بار بگو خدایا اینو ببخش خودش فحش میده استغفرلله بعد بزار هر کار میخواد بکنه شما کار خودتو کن اصلا نمیفهمی کی میره گم میشه

فقط باید قبول کنی وسواس مثل یه زندانه  باید هودتو نجات بدی

بله کاملا درسته چه جمله قشنگی درکل خودم هم میدونم ولی درواقع ترس و استرس از اتفاق بد نمیذاره منطقی باشم. شما در چه موردهایی وسواس دارید؟؟

احساس خطر طبیعیه اگه استرس جدا داری باید به حالش یه فکری رکنی البته

بله البته از اتفاق بد میترسم مثلا تحدید ها و حرفایی که از طرف من توی ذهنم میاد ولی حرف و عقیده من نیست میترسم اگه جواب ندم برام دردسر درست بشه

عزیزم طبیعیه فقططط روش حساس شدی بزار هرغلط دلش میخواد بکنه فحش بده اصلا شما تو دلت فقط یه بار بگو خد ...

اره اهمیت نمیدم. فقط میگم لعنت بر شیطان . دیگه یادم میره. موقعی مثلا قران بخونم این لعنتی میاد تو ذهنم یه دفع توهین به ....میشه

بله کاملا درسته چه جمله قشنگی درکل خودم هم میدونم ولی درواقع ترس و استرس از اتفاق بد نمیذاره منطقی ب ...

خداروشکر دیگه ندارم 

شما هم سعی کن به خودت منفی تلقین نکنی

گُلی نمانده،! خودت گُل باش💐
خداروشکر دیگه ندارم  شما هم سعی کن به خودت منفی تلقین نکنی

بله درسته خداروشکر که تونستید از شر این افکار وسواسی راحت بشید واقعا آدم رو از زندگی میندازند شما قبلا به چی وسواس داشتید یا حساس بودید؟

اره اهمیت نمیدم. فقط میگم لعنت بر شیطان . دیگه یادم میره. موقعی مثلا قران بخونم این لعنتی میاد تو ذه ...

عزیزم فک نکنم حسار بشه من چندبار گذاشتم هر کار دلش میخواد بکنه دیگه پیداش نیست دوبلره میادا اصلا یه جوک بود تو اینستا این برای همه ست

والا برای ما که کاری نکرد😅😅😅 نمیییی تونه ولش کن یه چی میگه دیگه

بله درسته حق با شماست ممنون مرسی خیلی لطف کردید و وقت گذاشتید برای راهنمایی و کمک و همدردیتون