2789
ببین مشکلش چیه؟؟ بزار باشه بدم نیست اصلا سعی نکن بهش بی محلی کنی چون فکر می کنم متوجه شدم چی میگی ی ...

بله درسته البته موارد مختلفی هست و البته صدا نیست فقط فکر هستیعنی بدون صدا فقط توی ذهنم

بله درسته البته موارد مختلفی هست و البته صدا نیست فقط فکر هستیعنی بدون صدا فقط توی ذهنم

آره آره می دونم چی میگی اکثرا براشون پیش میاد

یه مدت هرچقدر خودشو زد اصلا نمی دونی کی میره

بزار دعواهاشو بکنه توهیناشو بکنه بعد میره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درسته راستش خیلی سعی کردم ولی یه حس ترس و استرس از اتفاق بد نمیذاره بیخیال باشم انگار اراده و کنترل ...

ببین من مثلا باید شب ها گوشیم رو کنترل میکردم که عکسی یا فیلمی برای گروه های درسیم نفرستاده باشم 

در حالی که من اصلا پیامی نفرستاده بودم .ولی یکسره میگفتم ابروم نره .تا این که کل عکس و فیلم ها رو ریختم  داخل فلش .الان دیگه تا فکرش میاد تو ذهنم میگم خفه شو .دقیقا همین جمله خفه شو .دقیقا انگار منتظری اگه اون کار رو انجام ندم حتما اتفاق بدی میفته .ولی با کم محلی و مشغول کردن خودت کنترل اون فکر از بین میره

الهی گاهی نگاهی

آره آره می دونم چی میگی اکثرا براشون پیش میاد یه مدت هرچقدر خودشو زد اصلا نمی دونی کی میره بزار دع ...

بله درسته ممنون مرسی برای راهنمایی ببخشید شما رشته تحصیلیتون چیه؟ خیلی با سواد هستید و خوب راهنمایی میکنید و درکل مثل مشکل من برای خودتون یا آشناها پیش اومده؟؟

ببین من مثلا باید شب ها گوشیم رو کنترل میکردم که عکسی یا فیلمی برای گروه های درسیم نفرستاده باشم&nbs ...

بله درسته خوشحالم که شما تونستید کنترل کنید فکرتون رو من راستش خیلی پیچیده هستن افکارم و موارد مختلفی رو شامل میشه و انقدر مثلا زیاد هست که کنترل از دستم در میره و استرس میگیره منو و انگار توی ذهنم از طرف من حرف میزنند درکل منم از اتفاق بدی که در اثر اون حرفا بی افته نگران میشم و هی تکرار میکنم جواب رو توی ذهنم تا کامل باشه و درکل از بچگی ماجرا دارم

بله درسته ممنون مرسی برای راهنمایی ببخشید شما رشته تحصیلیتون چیه؟ خیلی با سواد هستید و خوب راهنمایی ...

😅😅😅 اختیار دارین تجربیه رشتم مرتبط به روانشناسی نیست. بله واسه خودم ولی واسه اکثریت یه مدت پیش میاد

😅😅😅 اختیار دارین تجربیه رشتم مرتبط به روانشناسی نیست. بله واسه خودم ولی واسه اکثریت یه مدت پیش می ...

درسته درکل ممنون واقعا لطف میکنید برای راهنمایی یه دنیا تشکر منم راستش از بچگی درگیرم و گرفتار شدم و هرچی دکتر و دوا چند سال انجام دادم نتیجه و فایذه ای نداشته حتی بدتر شدم درکل انگار کنترل ذهنم رو از دست دادم

درسته درکل ممنون واقعا لطف میکنید برای راهنمایی یه دنیا تشکر منم راستش از بچگی درگیرم و گرفتار شدم و ...

عزیزم اکثرا هستن نگران نباش😘😘

شما فقط بهش بها دادی دوبار که کاری که میگه رو انجام ندی میبینی هیچی نمیشه خودش ضعیف میشه میمیره حساس شدی اصلا درمان وسواس بیشتر روان درمانیه حالا شاید دارو درمانیم کمک کنه

عزیزم اکثرا هستن نگران نباش😘😘 شما فقط بهش بها دادی دوبار که کاری که میگه رو انجام ندی میبینی هیچی ...

بله درسته حق با شماست ممنون مرسی پس درکل هر فکری که توی ذهنم میاد رو بی محلی کنم و بیخیال باشم درسته؟؟

بله درسته حق با شماست ممنون مرسی پس درکل هر فکری که توی ذهنم میاد رو بی محلی کنم و بیخیال باشم درسته ...

آره ببین کلا ولش زیاد فکر نکن مثلا داری از خیابون رد میشی خودت دقت می کنی دیگه نیازی هست هی به خودت بگی مراقب باش مراقب باش نری زیر ماشین؟؟؟

آره ببین کلا ولش زیاد فکر نکن مثلا داری از خیابون رد میشی خودت دقت می کنی دیگه نیازی هست هی به خودت ...

بله درسته ممنون مرسی برای راهنمایی لطف کردید فقط خداکنه بتونم با استرس و ترسش کنار بیام