2777
2789
عنوان

گواهی بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 53 پست
ااا چه جالب نمیدونستم مرسی از اطلاعات خوبت اره توو ایران ک واقعا اطلاعات کمه😑

توی ایران این حرف جا افتاده و نمیگن دروغه تا مثلا جلوی زِنا و روابط نامشروع رو بگیرن   مثلا دختره از ترس این جریان نره...

حتی دکترای دروغگو  پول میگیرن و چیزی که کلا پاره نشده رو میدوزن🤦🏻‍♀️

عزیزم منبع صحبتاتون رو میشه بگی درموردش میخوام تحقیق کنم 

«توره فولستاد»، یکی از پژوهش گران نروژی که بر روی افسانه بکارت پژوهش می کند، در مصاحبه ای که با روزنامه آفتن پستن داشت، به برخی از سوال های رایج در زمینه بکارت هم پاسخ داده است. او درباره از دست دادن بکارت می گوید:« افسانه ها و باورهای غلط به افسانه از دست دادن بکارت دامن زده اند. این غشایی که در دهانه واژن وجود دارد به هیچ عنوان با رابطه جنسی از بین نمی رود. بنابراین، از دست دادن بکارت کاملا بی معنی است.»
او هم چنین در جواب به این سوال که آیا با ورزش کردن، دختران بکارت خود را از دست می دهند؟ می گوید:«نه؛ هیچ پژوهش و مدرک علمی و مستدلی در این زمینه وجود ندارد و افسانه ای بیش نیست چون پرده بکارتی وجود ندارد. خون‌ریزی ناشی از اولین رابطه جنسی که با دخول همراه است، یعنی سک*س واژنی، ربط مستقیمی به این غشا ندارد. دلایل دیگری برای خون‌ریزی وجود دارد. همان طور که همه دختران در اولین رابطه جنسی واژنی، خون‌ریزی ندارند.»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توی ایران این حرف جا افتاده و نمیگن دروغه تا مثلا جلوی زِنا و روابط نامشروع رو بگیرن   مثلا دخت ...

دوست عزیر حتی واژن تغییر میکنه چطور این حرف رو میزنید 

فرق واژن که رابطه جنسی نداشته با واژن کسی که رابطه جنسی داشته حداقلش از ظاهری متفاوته 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
«توره فولستاد»، یکی از پژوهش گران نروژی که بر روی افسانه بکارت پژوهش می کند، در مصاحبه ای که با روزن ...

حتما درموردش تحقیق میکنم 

ممنون 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
دوست عزیر حتی واژن تغییر میکنه چطور این حرف رو میزنید  فرق واژن که رابطه جنسی نداشته با واژن ک ...

ایا شما اطلاعاتتون از پژوهشگرانی که دراین مورد تحقیق میکنن بیشتره؟

دوتا مقاله علمی  پزشکی بخونین بعد انقد با قاطعیت حرف بزنین

ایا شما اطلاعاتتون از پژوهشگرانی که دراین مورد تحقیق میکنن بیشتره؟ دوتا مقاله علمی  پزشکی بخون ...

من با قاطعیت صحبت نکردم 

چیزی که هست رو میگم 

حتی مغایر با اطلاعات شما باشه 

داره اگ با شاهد باشه داره

آخه شاهد اون داخلو کجا دیده؟ من واسه یه بنده خدایی این موضوع پیش اومد و اون موقع فهمیدم که فقط گواهی پزشک قانونی توی دادگاه سنده

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
آخه شاهد اون داخلو کجا دیده؟ من واسه یه بنده خدایی این موضوع پیش اومد و اون موقع فهمیدم که فقط گواهی ...

احه واسه یکی از اشناهای ماهم پیش اومد 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|