2777
2789
عنوان

گواهی بگیرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی به اسم پرده بکارت وجود نداره از لحاظ علمی.. کسایی که بدون مطالعه میخوان حمله کنن  ریپ نزن ...

اوم پس پزشک قانونی چیو تشخیص میده؟فقط دلشتن یا نداشتن رابطه رو؟سواله برام واقعا

دقیقا منم از این کار بدم میاد خجالتم میکشم ولی مادرم میگه برا خودتم ک شده فقط برا خاطر خودت بری بهتر ...

خانم هستی باید خجالتو بذاری کنار حداقل سالی دوبار باید بری معاینه زنانه و هزار جور کار دیگ 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
خانم هستی باید خجالتو بذاری کنار حداقل سالی دوبار باید بری معاینه زنانه و هزار جور کار دیگ 

خیلی خجالت میکشم  تاحالا همچین معاینه ای نرفتم 

گفتم حداقل ازدواج کنم بهتر میشم خجالتم کم میشه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اوم پس پزشک قانونی چیو تشخیص میده؟فقط دلشتن یا نداشتن رابطه رو؟سواله برام واقعا

نه پزشک قانونی نمیتونه تشخیص بده اصلا    اون چیزی‌ که به پرده شناخته میشه  اسمش هایمن هست  یه غشا درداخل واژن که پاره نمیشه   و هیچکس نمیتونه تایید کنه شما رابطه داشتین یا ن

البته رابطه آنال مشخص میشه ولی واژینال نه...

این کار کلا از طرف سازمان جهانی رد شده  ولی فقط تو ایران انجامش میدن پزشکای کلاه بردار هم الکی میگن ....     

من خودم سر یه شرطبندی  چندماه بعد از ازدواجم رفتم پیش دکترزنان گفتم میخوام عقد کنم گواهی بده   نگا کرد و گف سالمه...  باورت میشه؟

خیلی خجالت میکشم  تاحالا همچین معاینه ای نرفتم  گفتم حداقل ازدواج کنم بهتر میشم خجالتم کم ...

سعی کن رو خودت کار کن 

البته یه بار بری خجالتت میریزه 

ما خانوما به خاطر سلامتیمون هم شده باید چکاپ بشیم 

برات ارزوی بهترین هارو دارم 

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
نه پزشک قانونی نمیتونه تشخیص بده اصلا    اون چیزی‌ که به پرده شناخته میشه  اسمش هایمن ...

ااا چه جالب

نمیدونستم

مرسی از اطلاعات خوبت

اره توو ایران ک واقعا اطلاعات کمه😑

سعی کن رو خودت کار کن  البته یه بار بری خجالتت میریزه  ما خانوما به خاطر سلامتیمون هم شد ...

سعی میکنم ممنون از راهنماییتون خانوم عزیز

درسته حرف شما

ممنونم همچنین

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
نه پزشک قانونی نمیتونه تشخیص بده اصلا    اون چیزی‌ که به پرده شناخته میشه  اسمش هایمن ...

عزیزم منبع صحبتاتون رو میشه بگی درموردش میخوام تحقیق کنم 

استان مارو همیشه متهم میکنن به داشتن رسم و رسوم قدیمی یا میگن شهرستانی و فلان ولی خداروشکر این رسم گواهی رو هیچ وقت نداشتیم،هر کی میخواد ازدواج کنه بر اساس اعتماد هست ،کسی جرئت نداره این حرفو بزنه

همه چی از بعد۱۸سالگی شروع شد.خدایا نشونم بده معجزه رو...
نه خجالت نکش  چون باید برا معاینه بری   خصوصا قبل از بارداری

🥺نمیدونم چرا اینجوریم