2777
2789
عنوان

گواهی بگیرم؟

345 بازدید | 53 پست

خانما ی سوال میکنم و دعوام نکنین فقط😅

من خودم اعتقادی ندارم ب اینجور چیزا چون میدونم ارزش یک دختر یا زن خیلی بالاتر از این حرفاس

توو خونواده ما هم همچین چیزی رسم نیس اصلا

از طرفی  الان کسی اهمیت نمیده به این موضوع ولی واقعا خودم اعتماد ندارم و نمیخوام کسی بعدها منو متهم کنه به کار نکرده

من یک دختر مستقلم از هر لحاظ

اصولا هم مردایی ک میان سمتم ی جورایی شکاک میشن نمیدونم چرا شاید واس خاطر اینکه چهره م شیطون میزنه و مستقلم 

فعلنم قصد ازدواج ندارم ولی به نظرتون قبل ازدواج برم خودم گواهی بگیرم؟؟؟

راستش توو این سایت ی چیزایی دیدم ک ترسیدم و اینکه من نقطه ضعفمه یکی بم تهمت بزنه و شکاک بشه مخصوصا اینکه ادما یهو رنگ عوض میکنن حتی همون شوهرا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توجه نکن ب حرف بضیا بنظر من طلا ک پاکه چ منتش ب خاکه برو بگیر تو ک پاکی چرا نگیری بلاخره باید ی فرقی بین اونی ک اون کارو کرده اونی ک نکرده باشه

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

عزیزم گواهی دکتر زنان سندیت نداره و بعدا خدایی نکرده بخوای توی دادگاه هم ادعای حیثیت کنی مثلا نامعتبره

فقط گواهی پزشک قانونی اعتبار داره

این گواهی هایی که پزشک زنان میده فقط جهت اطلاع خانواده هاس

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

من بمیرم اینکارو نمیکنم

نه برای اینکه ریگی به کفشمه

برای اینکه احساس میکنم واقعا شخصیتم خورد میشه

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  

عزیزم هر خانومی باید بره چون بدونه نوعش رو بعضی ها خدادادی ندارن برا بعضی ها خیلی ضخیمه 

که پاره نمیشه

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
عزیزم گواهی دکتر زنان سندیت نداره و بعدا خدایی نکرده بخوای توی دادگاه هم ادعای حیثیت کنی مثلا نامعتب ...

داره اگ با شاهد باشه داره

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

من قبل از ازدواج سر یه شرطبندی مسخره با دوستم 

مجبور شدم برم بگیرم😐

وقتی هم به همسرم گفتم اصلا نمیدونست چی هست😐🤦‍♀️

به نظرم برای تفریح خوبه برو بگیر😐😄

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید
چون حوصله شک و بددلی اون ادم اینده رو ندارم چون میترسم متهمم کنه ب کار نکرده و من این نقطه ضعفمه

کسی ک متهمت میکنه باید دمشو بزاره رو کولش همون اول بره.. اصلا وقتی اعتماد نداره میاد چیکار؟؟ ارزش خودتو بالا بدون همیشه.. 

خودم لغو کاربری زدم