2777
2789
عنوان

قابلمههههههههههه چی بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 54 بازدید | 22 پست
شایدم شما باش خوب رفتار نکردی. چون من گرانیت دارم، فروشنده بم گفته ، نبایدقاشق بخوره با اینکه همه تبلیغاتاش میگه بدون محدودیت ازش استفاده کنید. سرانیک هم همینطوره.
ربِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تفلون فقط مارک تفال ،عالیه مامانم گرفته حرف نداره و از نظر سلامتی هم تو بروشورش زده مشکلی نداره استیل خودم برگهف گرفتم قابلمه هاش رو راضیم ولی ماهیتابه که دورش استیله ولی داخلش چدن نمیدونم یا تفلون ،به نظر تفال مامانم باکیفیت تر هست البته قابلمه استیل بالاخره مقداری چسبندگی داره نسبت به چدن و تفلون ولی از نظر سلامتی خب بهتره
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست
تفلون فقط مارک تفال ،عالیه مامانم گرفته حرف نداره و از نظر سلامتی هم تو بروشورش زده مشکلی نداره استیل خودم برگهف گرفتم قابلمه هاش رو راضیم ولی ماهیتابه که دورش استیله ولی داخلش چدن نمیدونم یا تفلون ،به نظر تفال مامانم باکیفیت تر هست البته قابلمه استیل بالاخره مقداری چسبندگی داره نسبت به چدن و تفلون ولی از نظر سلامتی خب بهتره
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم...موجیم که آسودگی ما عدم ماست
من سرامیک گرین پن خریدم خیلیم گرون بود عین هاپو پشیمونم
االان میخوام ایرانی بخرم تا خراب شد بریزم دور
کارال م دارم اشغاله اشغال
این چنین سرخ و لوند برخار بوتهء خون شکفتن وینچنین گردن فراز برتازیانه زارِ تحقیر گذشتن وراه را تاغایتِ نفرت بریدن.- آه ،‌ازکه سخن می گویم؟ ما بی چرا زندگانیم آنان به چرا مرگِ‌ خود آگاه هان اند. الملک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم
یه دونه استیل بخر تو ایرانیها پارس استیل عالیه برای خورشت یه دونه هم سرامیکی بخر برای برنج. یه تابه سرامیکی هم برای خوراک و سرخ کردن که گود باشه
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
لایف اشمایل اصلا جنس خوبی نیست. من دارم. هم چدنشو هم سرامیک یادت باشه سرامیک که میخری حتما کفش از داخل صاف باشه اونایی که طرح دارن و دون دون و راه راه برامده ان همشون میچسبن
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀