2777
2789
عنوان

قابلمههههههههههه چی بخرم

54 بازدید | 22 پست
خواهشا راهنمایی کنین.من فقط دوتا سایز کوچیک برا مصزف روزانه خودمون میخوام در حد 4 نفره.بزرگای جهازم سالمن بعد 7 سال دوتا کوچیکام خراب شدن.میخوام بخرم.لطفا مارک و حدود قیمت بگین.چدن.سرامیک و گرانیتی فرقی نداره.هر کدوم بهتره بگین لطفا.
خدایا مددی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من گرانیت خریدم. خداییش راضیم . تو کیش آف خورده بود 140 . مطمعنا خیلی بیشتر از ایناس. چون اینجا کلا گرون تر هست قابلمه هاش و اینکه تو آف هم بوده.
ربِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِین
اخه من نیو لایف داشتم و تفال .هردو هم عالی.قابلمه کوچیکاشو هر روز دوبار توشون غذا درست کردم.بعد 7 سال خراب شدن.خط افتادن.میخوام بخرم.این مارکا گرونن و تکی ندارن باید سرویس بخرم.که نیازی ندارم.چون مال خودم بزرگاش نو نو هستن.کوچیک میخوام.چی بخرن.تو بازار لایف اسمیل دیدم گفت 60 به بالا تکی هم دارن. اما خیلی سبک بود انگار روحی بود روش سرامیک زده بودن.شک داشتم.یه مارک خوب میخوام.
خدایا مددی...
سرامیک هم جنسش خوبه بشرطی که خوبشو بخری. الان خاهرم استفاده میکنه که راضیه. شما حتما خوبشو نگرفتید.
ربِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاءِ رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْدًا وَأَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِین