2777
2789
عنوان

قلیه ماهی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 75 پست
آخی😕 اونی که من خوردم شاید آشپزش خوب بود قلیه ش معروف بود هرکسی فک کنم نتونه خوشمزه درست کنه.آره با ...

اتفاقا برنج عطری ایرانی هم دم کردم با کمی دودی که لذیذ تر بشه..حتی دوستای جنوبیم گفتن ما بعدش خرما و کنجد میخوریم من حلوا کنجدی گذاشتم سره سفره اما باورم نمیشد شوهرم بدش بیاد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اتفاقا برنج عطری ایرانی هم دم کردم با کمی دودی که لذیذ تر بشه..حتی دوستای جنوبیم گفتن ما بعدش خرما و ...

آدرس بده من بیام والا🤣🤣🤣🤪🤪🤪

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
😎شیاف گذاشتم بهتر شدم ان شاءالله  شام میذارمش. اگه ماهی تموم نکرده باشم.

به به.پیشاپیش نوش جون🙂🙂😋

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
کاش پیشم بودی برات میاوردم به حدا نارحت شدم دلت خواست😔

آخی عزیزم.ممنون.نوش جونتتتتت❤❤❤

دستو دادی منم لایک کن مهربون

سلام عزيزم

گفتم رو شما ريپلاي كنم

هم شما ببيني هم استارتر كه تاپيكشه

من از مامانم پرسيدم گفتن اگر خيلي بو ميداده وهمه مراحلشم رفته بودي درست پس ماهيتون تازه نبوده

اما در كل مامانم گفتن

اول تو صافي ماهي ها رو از يك ساعت قبل با ادويه ماهي و اين چيزا ميخوابوني تاكيدم كرد تو صافي كه اب ماهي بره

بعد با پياز و سير هر چقدر بيشتر بهتر بستگي به ماهي داره تفت ميدي

بعد سبزيشم جدا تفت ميدي نه انقدري كه بسوزه سبزي يكي دوتا تفت بدي كافيه چون تفت زيادي سبزيو خشك ميكنه بعد ماهيو سبزيو قاطي ميكني ابم ميريزي ميزاري جا بيوفته حالا تمرو اينام ميزني 

مامانم امروز ترششو درست كرد البته بگم صبح سبزي گرفت تميز كردو خرد كرد قشنگ ماهي تازهو سبزي تازه بود وخيلي خوب شد خدايي جاتون خالي  

حالا اگر باز استارتر عزيز فكر ميكني مراحلو رفتيو بازم ماهيت بو ميداده اين مراحلو كه من گفتم با يكي دوتا ماهي امتحان كن كه هدر نره

اکانت منو یه خانوم دیگه باهم جابه جا شد!لطفا آقایون سایت درخواست ندن🎀

من فک کنم از این به بعد نباید ماهیو تو آب خورشت قاطی کنم باید جدا بپزمشون

باید جدا سرخ کنی بعد بذاری تو خورشت تا مزه شون به خورد هم بره. برای ما که جنوبی نیستیم تن ماهی رو بریزیم تو خورشت قلیه خییییلی خوشمزه تره برای ذائقه ما

البته من جفت این دو مدل رو میپزم و عالی میشه

سلام عزيزم گفتم رو شما ريپلاي كنم هم شما ببيني هم استارتر كه تاپيكشه من از مامانم پرسيدم گفتن اگر ...

یه دنیا ممنون عزیزم 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚