2777
2789
عنوان

رفتار مادرشوهرم آزارم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 48 پست
دوست جون گفت پیرزن گفتم یعنی پیر نیس

متوجهم

خودم بودم

خب پیرزن یا زن جوون خل نیست در هرحال 😅

شما کلا کلید میکنی رو مسائل هااا🙃

واسه همینم انقدر رو رفتار مادرشوهرت حساس شدی

ولش کن خودش خوب میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم اونطوری یه وقتیایی میخوای وارد خونش شی می بینی ده دقیقه اونجایی اصلا سرشو بر نمی گردونه سلام کن خودشو با ظرفشویی مثلا ظرف میشوره مشغول می کنه من دوتا بچه دارم ثروصدا میکنن میگه کی اومدین اصلا متدجه نشدمبعد فرداش زنگ می زنه شام دعوت می کنه نمیدونم فازش چیه

خب تو دوباره چند لحظه بعد صداش کن درسته حرص درآر اما چاره چیه

همین کارو میکنم عزیزم یا مثلا دیشب میخواست به خواهر شوهرم زنگ بزنه بی اجازه  رفت تلفنو برداشت زنگ زد من تا الان ۴ سال گذشته بی اجازه تلفنشونو بر نداشتم 

همین کارو میکنم عزیزم یا مثلا دیشب میخواست به خواهر شوهرم زنگ بزنه بی اجازه  رفت تلفنو برداشت ز ...

مثل اینه که شوهرتون خونه مامانش واسه سرک کشیدن تو یخچال اجازه بگیره

خونه غریبه نیست

چارتا برداشت اینجوری از رفتاراتون داشته باشه کافیه تا محل نده 😅

مثل اینه که شوهرتون خونه مامانش واسه سرک کشیدن تو یخچال اجازه بگیره خونه غریبه نیست چارتا برداشت ا ...

منکه به روش نمیارم اصلا تو ذهنم‌ میگم،بعدشم اگه بگم چقدر دوران عقدمو کوفتم کرد یه کتاب میشه بخاطر همین ازش دلخوشی ندارم