سلام بچه ها،لطفا کمکم کنید حالم خوب نیس،من دیشب خانواده همسرمو دعوت کردم خونمون شام کلا سه نفرن،مادرشوهرم و پدرشوهرم و خواهر شوهرم و سعی کردم پذیرایی خوبی داشته باشم ازشون و همه چی خوب بود ولی نمیدونم چرا مادرشوهرم باهمه میگفت و میخندید اما اصلا با من صحبت نمی کرد اینم بگم من دست تنها همه کارها رو کردم اصلا وارد آشپزخونه نشد در صورتیکه من میرم خونشون ظرف میشورم و سالاد میگیرم خلاصه کمکش میکنم الان بیشتر از این ناراحتم که چرا به من محل نمیداد همش داره آزارم میده بنظرتون چیکار کنم؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مال منم اونطوری یه وقتیایی میخوای وارد خونش شی می بینی ده دقیقه اونجایی اصلا سرشو بر نمی گردونه سلام کن خودشو با ظرفشویی مثلا ظرف میشوره مشغول می کنه من دوتا بچه دارم ثروصدا میکنن میگه کی اومدین اصلا متدجه نشدمبعد فرداش زنگ می زنه شام دعوت می کنه نمیدونم فازش چیه