2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم  خودکشی اصلا راه درستی برای فرار کردن از این دنیا نیست  چون خدا نمیبخشه  ...

پس کی تموم میشه؟؟؟ میدونی ۱۷ سالمه ولی به اندازه ی یه ادم ۱۰۰ ساله عذاب کشیده ام ، بسه دیگه منم ادمم وقتی زندگیم اینجوری میشد پس واسه چی من و افریده؟؟؟

یه ادمی و میکشه که هزار تا ارزو واسه این دنیا داره ولی ادمایی مث من باید تو این دنیا عذاب بکشیم بسه دیگه ارزوهام نابود شدند دیگه عذابی بیشتر از این؟

مشکلت چیه؟

هیچوفت زندگی خوبی نداشتم هیچوقت بدون استرس و اضطراب نخندیدم تو سن کم مجبور شدم ازدواج کنم ارزوهام نابود شدند همه تحقیرم میکنن به خاطر هیکلم قدم همه چیمو مسخره میکنن ، حرف زدنمو نشستنمو راه رفتنمو قبل ازدواح همیشه فضای خونه بابام متشتج بود و جنگ اعصاب الانم تو خونه شوهرم از دست جاری هام و برادرشوهرام عصبی شدم افسرده شدم نه درس میخونم نه چیز دیگه هیچ امیدی واسه زندگی ندارم خسته شدم خستهههههههههه

پس کی تموم میشه؟؟؟ میدونی ۱۷ سالمه ولی به اندازه ی یه ادم ۱۰۰ ساله عذاب کشیده ام ، بسه دیگه منم ادمم ...

منم یه زمان همچین افکاری داشتم 

ولی فعلا دارم میگذرونم 

ببین فکر نکن فقط خودت مشکلات داری 

همه مثل تو هستن 😐

فقط درجه عذابشون فرق داره 

خب 😐 یعنی الان مشکلت اینه که جاری و برادر شوهرت رو مخن ؟ خو پاشید جمع کنید برید یه جای دور بشینید ...

ای بابا اصلاااااااا مشکل اونا نیستن داستان زندگیمو اگه بگم باید دو تا دفتر تموم کنم