2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین عزیزم  خودکشی اصلا راه درستی برای فرار کردن از این دنیا نیست  چون خدا نمیبخشه  ...

پس کی تموم میشه؟؟؟ میدونی ۱۷ سالمه ولی به اندازه ی یه ادم ۱۰۰ ساله عذاب کشیده ام ، بسه دیگه منم ادمم وقتی زندگیم اینجوری میشد پس واسه چی من و افریده؟؟؟

یه ادمی و میکشه که هزار تا ارزو واسه این دنیا داره ولی ادمایی مث من باید تو این دنیا عذاب بکشیم بسه دیگه ارزوهام نابود شدند دیگه عذابی بیشتر از این؟

مشکلت چیه؟

هیچوفت زندگی خوبی نداشتم هیچوقت بدون استرس و اضطراب نخندیدم تو سن کم مجبور شدم ازدواج کنم ارزوهام نابود شدند همه تحقیرم میکنن به خاطر هیکلم قدم همه چیمو مسخره میکنن ، حرف زدنمو نشستنمو راه رفتنمو قبل ازدواح همیشه فضای خونه بابام متشتج بود و جنگ اعصاب الانم تو خونه شوهرم از دست جاری هام و برادرشوهرام عصبی شدم افسرده شدم نه درس میخونم نه چیز دیگه هیچ امیدی واسه زندگی ندارم خسته شدم خستهههههههههه

پس کی تموم میشه؟؟؟ میدونی ۱۷ سالمه ولی به اندازه ی یه ادم ۱۰۰ ساله عذاب کشیده ام ، بسه دیگه منم ادمم ...

منم یه زمان همچین افکاری داشتم 

ولی فعلا دارم میگذرونم 

ببین فکر نکن فقط خودت مشکلات داری 

همه مثل تو هستن 😐

فقط درجه عذابشون فرق داره 

خب 😐 یعنی الان مشکلت اینه که جاری و برادر شوهرت رو مخن ؟ خو پاشید جمع کنید برید یه جای دور بشینید ...

ای بابا اصلاااااااا مشکل اونا نیستن داستان زندگیمو اگه بگم باید دو تا دفتر تموم کنم