2777
2789
عنوان

حس های منفی خودکشی میشه بیاین😔🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست
معمولا دکترا الپرازولام نمیدن  الان داروهای خیلی جدیدتر و بهتری اومده عوارض نداره و خواب الودم ...

مرسی از شما ک‌وقت گذاشتین ❤🌷 لطف کردی 

اره حالا شاید برم یکی باهام حرف بزنه آرومتر میشم 

چون خیلی تنهام و تایم زیادی تو خونم بیشتر این افکار میاد سراغم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مشکلات و سختی هایی که دوران بچگی کشیدیم خیلی توی روحیه و حتی سرنوشت ما تأثیر داره 

برای بهتر شدن حالت بهترین کار اینه که ارتباطتو با خدا قوی کنی، شده هر روز با چندتا صلوات یا یه سوره کوتاه سیمتو به خدا وصل کن، نذار این ارتباط قطع شه، منم مشکلات زیادی داشتم اما خدا خیلی کمکم کرد من این شرایطو تجربه کردم پس میتونم درکت کنم 

و قدم بعدی هم مشاوره رفتنه

عزیزم مشکلات و سختی هایی که دوران بچگی کشیدیم خیلی توی روحیه و حتی سرنوشت ما تأثیر داره  برای ...

درست میگید 

من خیلی از نظر اعتقادی قوی نیستم 

ولی یه مدت هرشب با خدا حرف میزدم و نامه مینوشتم 

خیلی حالم خوب بود اما باز ارتباطم قطع شده 

و حالم بده 

درست میگید  من خیلی از نظر اعتقادی قوی نیستم  ولی یه مدت هرشب با خدا حرف میزدم و نامه می ...

پس دوباره شروع کن عزیزم 

من همش با خودم میگم اگه خدا هوامو نداشت، اگه از خدا کمک نمیخواستم الان اوضام خیلی بد بود 

با اینکه خانواده و فامیل ما اصلا مذهبی و... نیستن ولی خدا خیلی بهم لطف کرد

روزی یه صفحه قرآن با معنی بخون 

کم کم دلت گرفت پاشو دو رکعت نماز بخون و با خدا حرف بزن 

همینطور ادامه بده تا یه ارتباط قوی ایجاد کنی 

خدا رو داشته باشی اصلا دیگه به کسی احتیاج نداری 

پس دوباره شروع کن عزیزم  من همش با خودم میگم اگه خدا هوامو نداشت، اگه از خدا کمک نمیخواستم الا ...

مرسی عزیز دلم 

چکار کنم ک بتونم درس بخونم و فکرم رو جمع کنم 

روحیم و امیدم رو نسبت به هدفم یکمی از دست دادم 

و این بیشتر بهم استرس میده 

چکار کنم مثل قبل انگیزه و روحیم خوب شه 

من یه  دختر فوق العاده با اراده و قوی بودم نمیدونم چم شده 

مرسی عزیز دلم  چکار کنم ک بتونم درس بخونم و فکرم رو جمع کنم  روحیم و امیدم رو نسبت به هد ...

عاشق شو 🤣🤣🤣همه کار می تونی انجام بدی ولی تو خواب فقط 🤣🤣🤣🤣🤣

عزیز دلم از شوخی بگذرم نماز بخون قرآن بخون تا فکر خودکشی میاد تو سرت زود آیت الکرسی بخون فوت کن اطرافت حالا اینم تو دور از جون خودتو بکشی مگه چی می شه آخه همه جی حل می شه؟؟؟

آهنگ گوش بده اهل رقصم که هستی 🤪برقص با دخارای هم سن و سالت چت کن 

چن سالته منم می خوام بکش شروع کنم درس بخون کسی باهام پایه نیسا

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋
مرسی عزیز دلم  چکار کنم ک بتونم درس بخونم و فکرم رو جمع کنم  روحیم و امیدم رو نسبت به هد ...

میدونم چی میگی عزیزم

برای درس خوندن فقط شروع کن 

میدونم حتما به این فکر میکنی که باید انگیزه ت رو پیدا کنی و بعد شروع کنی، اما این میتونه برعکس باشه، یعنی شروع کنی و بعد کم کم انگیزه ت بیشتر بشه 

میخوای برای کنکور سراسری بخونی؟ 

عاشق شو 🤣🤣🤣همه کار می تونی انجام بدی ولی تو خواب فقط 🤣🤣🤣🤣🤣 عزیز دلم از شوخی بگذرم نماز بخون ...

از نوع تایپت فهمیدم مث منی 😄😄😄

۲۰ سالمه عزیزم 

عاشق که کلا نمیشم 🤣

ولی دیگه باید جمع و جور کنم خودمو و مثل قبل شم 👊💪🏻😎

اول از همه کتاب در اغوش نور رو دانلود کن و بخون همین الان بعد هر کار میخوای بکن

من میدونم که با خوندن این کتاب نظرت راجع به زندگی کلا عوض میشه

این کتاب خیلی از ادما رو از خودکشی و افسردگی نجات داده و زندگی خوبی رو براشون رقم زده میشه گفت واقعا معجزست پس حتما بخونش حتمااااا