2777
2789

سلام 

من تقریبا ۶ ماهه به شدت احساسات بد باهامه 

نا امیدم روحیم خرابه 

استرس شدید داشتم و حتی مریض شدم ...

از نی نی سایت یه مدت زیاد دور بودم دوباره برگشتم 

اخه بعضیاتون خیلی مهربونید و دلسوز خیلی حرف هاتون روم تاثیر میزاره 

راستش من خیلی روحیم حساسه از بچگی خیلی اذیت ها شدم 

دوست دارم اینجا بگم ولی نمیتونم  اخه درونگرام همه این درد هام تو دلمه  

من اصلا دوست ندارم اینو بگم یا این کارو کنم ولی نمیدونم چرا  فکر خودکشی میاد تو سرم 

من هدف دارم اون هدف خیلی برام ارزشمنده اما سخته رسیدن بهش و الانم ک دلسرد شدم و نا امید 

یه صدایی میاد تو سرم میگه عمرت کمه زود می میری 

گریم میگیره اینا رو میگم ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ازاین صداها خیلی شنیدم مخصوصا وقتی ناراحتی وغم وغصه روسرم اوار بود😐 فکرشو نکن باخودکشی چیزی حل نمیشه روحیتو عوض کن ب هدفت فکرکن وتلاش کن

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

وقتی ۴ سالم بود خواهر کوچیکم بدنیا اومد و مادرزاد ناراحتی قلبی داشت من تو شهرستان تو خونه ویلایی  محله درب و داغون تنها می مونم ماه ها با شوهر خواهر معتاد که شیشه مصرف میکرد 

مادر و پدرم خیلی دوسم داشتن ولی چون اوضاع خواهر کوچیکم بد بود می بردن تهران درگیر اون میشدن 

من می موندم با ترس شدید تو خودم جمع میشدم وحشت میکردم چون شوهر خواهرم کتک میزد 

باید حتما بری روانپزشک کسی که افکار خودکشی داره باید بره روانپزشک  حتی اگه نصف شبم بود باید ب ...

اره دلم میخواد برم 

قبلا میگفتم برو بابا این لوس بازیا چیه 

اما الان به شدت نیاز دارم به روانشناس 

اره دلم میخواد برم  قبلا میگفتم برو بابا این لوس بازیا چیه  اما الان به شدت نیاز دارم به ...

حتما برو 

خیلی خوبه 

دنگ و فنگای دکترای دیگه هم نداره میری یه ربع با دکتر صحبت میکنی و میای 

حتما برو  خیلی خوبه  دنگ و فنگای دکترای دیگه هم نداره میری یه ربع با دکتر صحبت میکنی و م ...

اخه دوست ندارم قرص مصرف کنم 

دیدم‌ک‌قرص الپرازولام میدن اونا هم اگه قطع شه مصرف شون خیلی تاثیر بدی داره 

اخه دوست ندارم قرص مصرف کنم  دیدم‌ک‌قرص الپرازولام میدن اونا هم اگه قطع شه مصرف شون خیلی تاثیر ...

معمولا دکترا الپرازولام نمیدن 

الان داروهای خیلی جدیدتر و بهتری اومده عوارض نداره و خواب الودم نمیکنه 

من خودم چهار سال خوردم و کمتر از شش ماه قطع کردم بدون دردسر