بیاید از سوتی های ک دیدید و یا تجربه کردید تو خاستگاری ،بگید
من خودم با همسرم رفتیم اتاق برای حرف زدن یه بار سلاک احوال پرسی کرده بودیم توی اتاق ک رفتیم بازم کفت سلام انقد خندیدم 😂
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️ ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️ عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
ی خواستگار داشتم چایی که نبردم با دعوای مامانم مجبور شدم میوه ببرم دیس میوه رو گرفتم جلوی آقای خواستگار همون موقع آیفون رو زدن یهویی ترسیدم دیس میوه ول شد جلوی پای آقای خواستگار خورد و خاکشیر شد 😑😑
دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضربالمثل!نمیتوانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
ی خواستگار داشتم چایی که نبردم با دعوای مامانم مجبور شدم میوه ببرم دیس میوه رو گرفتم جلوی آقای خواست ...
وااای😂😂😂
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️ برای سلامتی و ظهور امام زمانمون صلوات میفرستی؟ لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیری خودم و خانوادم هم یه صلوات بفرست🥺❤️ ببخشیدا برای خونه دار و شدن همه مستأجرا و خونه دار شدن من ، و برای اینکه دامن همه سبز بشه و صاحب فرزند سالم و صالح بشیم هم یدونه صلوات بفرست مرسی🥺❤️ عرق پیشونی و لباسای از کار کثیف شده ی عشقمو زندگیمو شوهرمووو با یه دنیا عوض نمیکنم چه برسه به یه ادم دیگه❤❤❤😍
خواستگارم هی تو مجلس چرتش می.رفت یه جوری منگ بود فکر گردم چیزی میزنه ردش کردم بعدا یکی از فامیلامو گرفت خودشم یه نسبتی باهمون داشت بعدا نامزدش تعریف کرد بیچاره پسره شب خواستگاری من که اومده بوده قبلش سر درد داشته از استرس خواهرش بهش قرص خواب میده به جای مسکنم اونم دوتا
خدایا منتظر معجزه هایت هستم دستهایم بلند سرم به اسمان
خواستگارم هی تو مجلس چرتش می.رفت یه جوری منگ بود فکر گردم چیزی میزنه ردش کردم بعدا یکی از فامیلامو گ ...
وای چقد بد☹️🙄
از این سوتی های فلج بازی زیاد در آوردم ی بارم یکی دیگه بود داشتم چایی می بردم جلوی آشپزخونه همه ی استکان ها برگشت توی سینی یکیش هم افتاد روی زمین شکست 😑😑😑😑
دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضربالمثل!نمیتوانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
ی بار هم یکی از آشناهامون یهویی اومدن خونمون بعد من با ی قیافه درب و داغون توی اتاق بودم مامانش صدام کرد رفتم بیرون هنوز نزدیکشون نشده بودم مامانش گفت اومدیم خواستگاری پرام ریخت برگشتم رفتم توی اتاق درم بستم 😂😂😂😂